Din ce face bani Anda Adam. Are afaceri cu adevărat importante, câștigă mulți bani

Badea Violeta 27.10.2021, 08:43

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Pe lângă succesul uriaș pe plan muzical de care se bucură deja de peste două decenii, vedeta și-a deschis și câteva afaceri din care câștigă bani frumoși. Iată cu ce se ocupă concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Ce afaceri de succes are Anda Adam

Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, s-a lansat pe piața muzicală în urmă cu 21 de ani. Deși se bucură de un succes uriaș pe plan profesional, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a implicat și în câteva afaceri. Recent, solista a declarat că investește în imobiliare și într-o colecție de costume de baie.

„Construiesc case pentru vânzare în Pipera-Tunari. Am nişte duplexuri la vânzare şi am şi colecţia mea de costume de baie, pe care o puteţi vedea pe site-ul meu. Am puţin timp şi multe de făcut.”, adeclarat Anda Adam pentru Click!.

Anda Adam și Yosif

Anda Adam, despre relația cu Yosif

După despărțirea de Sorin Nicolescu, Anda Adam a început o relație cu Yosif Eudor Mohaci. Cei doi par extrem de fericiți împreună și par hotărâți să treacă la următorul nivel.

Cântăreața a primit deja inelul de logodnă și se pregătește să ajungă din nou în fața altarului. Artista a mărturisit că se înțelege foarte bine cu noul ei partener și este foarte mândră pentru că fanii îi compară cu două staruri de la Hollywood.

„Stau bine, eu cu Yosif chiar am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Aflleck, deci ne stă bine împreună, pentru că suntem frumoşi.”, a precizat Anda Adam.

Sorin Nicolescu, despre noua relație a Andei Adam

Fostul partener de viață al Andei Adam a declarat că mama fiicei lui este o femeie liberă și poate să facă ce dorește cu viața ei. De asemenea, acesta a mai adăugat că solista este o persoană deosebită care, cândva, i-a demonstrat că îl iubește.

„Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Nicolescu la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...