Anda Adam, adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenții are cântăreața

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 06.10.2021, 08:17

Una dintre vedetele consacrate de ani buni în showbiz-ul autohton este în prezent concurentă într-o emisiune de stil celebră, care aduce în atenție nu doar lecții vestimentare ci și secrete din viețile celebrităților. Cum Anda Adam a trecut de-a lungul anilor printr-o serie de transformări, vedeta a ales să spună adevărul despre operațiile sale estetice, mulți fiind curioși să afle ce intervenții are cântăreața. Actuala concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a recunoscut ce schimbări și-a făcut în cabinetul esteticianului.

Ce intervenții are Anda Adam. Vedeta a vorbit despre operațiile sale estetice

În urmă cu mai bine de două decenii, Anda Adam se regăsea în topurile muzicale cu piese și colaborări celebre, ce sunt ascultate și astăzi de către nostalgici. Totuși, cariera sa în muzică s-a mai domolit în ultimii ani, vedeta concentrându-se pe afaceri și viața de familie. De curând, ea a acceptat provocarea celor de la Kanal D și astfel a devenit concurentă în show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Și pentru că în fiecare zi de luni celebritățile răspund întrebărilor publicului pe contul de Instagram al emisiunii, Anda Adam a vorbit despre operațiile sale estetice, un subiect de care mulți curioși erau interesați.

De-a lungul anilor, trupul Andei Adam a fost analizat în detaliu, în căutarea indiciilor care să ducă la operațiile estetice ale vedetei. Amatoare de sport și mereu atentă la cum se prezintă în fața publicului, cântăreața a recunoscut recent care sunt, de fapt, intervențiile pe care și le-a făcut. Anda are o operație la sâni și o rinoplastie, care i-a corectat deviația de sept. Vedeta a ținut să menționeze faptul că nu are nicio altă intervenție estetică.

Am o operație la sâni și am o rinoplastie ca să-mi corectez o deviație de sept. Nu am absolut nimic făcut, față, pomeți, coaste, mâini, picioare lungit, nimic. Nu am operații eșuate, am două și cam atât, a recunoscut Anda Adam.

Anda Adam, despre operațiile sale estetice
Anda Adam la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cum se înțelege cu colegele de competiție

Fire puternică și competitivă, Anda Adam a dezvăluit care este atmosfera din culisele emisiunii de stil la care participă, recunoscând care este relația sa cu celelalte colege. Deși adesea se nasc antipatii și izbucnesc scandaluri, Anda recunoaște că nu există nicio concurentă pe care să nu o suporte, motivând că nu are lucruri de împărțit cu niciuna dintre adversare, în afară de încercarea de a impresiona juriul și publicul cu ținutele alese.

Să știi că nu există aici o concurentă pe care să n-o suport, dar mă prefac că o suport. Mi se pare că nu avem atât de multe lucruri de împărțit, încât să ajung să nu suport pe cineva,  a mai spus concurenta.

Pe de altă parte, au existat de-a lungul competiției și concurente mai puțin sincere, care au încercat să creeze scenarii și scandaluri false, printr-o atitudine prefăcută. Anda Adam susține că deocamdată nu consideră că vreuna dintre competitoare joacă vreun rol, fiecare dintre ele afișându-se exact așa cum este.

Nu cred că a început nimeni să joace rolul ăsta, ori o face foarte bine și nu ne prindem ori momentan nimeni nu face chestia asta

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...