A fost umilit şi dat afară de la FCSB de Gigi Becali. Ce a ajuns să facă acum fotbalistul Lukasz Gikiewicz

Nicu Stan, Ozana Mazilu 20.06.2021, 13:51
A fost umilit şi dat afară de la FCSB de Gigi Becali. Ce a ajuns să facă acum fotbalistul Lukasz Gikiewicz

A fost umilit şi dat afară de la FCSB de Gigi Becali. Ce a ajuns să facă acum fotbalistul Lukasz Gikiewicz, vedeți în articolul de mai jos.

Un fotbalist umilit de Gigi Becali a ajuns vedetă de televiziune. Despre cine este vorba

Un fotbalist a fost umilit şi dat afară de la FCSB de Gigi Becali. Ce a ajuns să facă acum fotbalistul Lukasz Gikiewicz după ce i-a mers rău în fotbal. Lukasz Gikiewicz, în vârstă de 33 de ani, umilit de Gigi Becali la FCSB, şi-a schimbat meseria şi a ajuns în lumea televiziunii.

Lukasz Gikiewicz, atacant la FCSB a plecat cu scandal de la echipa latifundiarului din Pipera. Afectat de perioada de la roş-albaştri, Lukasz Gikiewicz se ține departe de teren şi s-a angajat în lumea televiziunii. Mai exact, fotbalistul este invitat permanent pe perioada EURO 2020 la postul din Polonia, TV Sport. Acolo, Lukasz Gikiewicz explică pas cu pas fazele cele mai importante de la turneul EURO 2020.

Lukasz Gikiewicz ajucat 3 meciuri pentru FCSB
Lukasz Gikiewicz ajucat 3 meciuri pentru FCSB

Fotbalistul, forțat să plece de laFCSB

Fotbalistul a fost forţat să plece de la FCSB. Lukasz Gikiewicz a câştigat procesul la TAS împotriva FCSB, după ce a acuzat clubul lui Gigi Beali că l-a supus unor practici de bullying, intimidare şi presiuni psihologice.

În urma procesului câştigat la tribunalul de la Lausanne, Luckas Gikiewicz se va alege cu 103.000 de euro.

Ce salariu avea Luckas Gikiewicz

Fotbalistul a ajuns gratis la FCSB în iulie 2019, semnând un contract pe un an de zile, cu un salariu de 8.500 de euro.

După doar o lună de la venire, Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră, iar ulterior l-a trimis la echipa a doua, dupa ce polonezul ar fi „îndrăznit” să-şi ceara drepturile, respectiv salariul din prima lună.

Câte meciuri a jucat fotbalistul la FCSB

Doar 3 meciuri a jucat atacantul în tricoul lui FCSB, iar în ultimul sezon a jucat pentru gruparea din Bahrain- East Riffa, antrenată de românul Florin Motroc.

Pe de altă parte, Gigi Becali spune că fotbalistul polonez a sfidat clubul și că a fost nevoit să apeleze la metode de intimidare.

Gigi Becali, declarații despre Luckas Gikiewicz

”Mai spun o dată. Noi am constatat că nu e bine sa mai vina la antrenamente. A făcut niște lucruri. El a plecat și comisia ne-a obligat să îi dăm contractul, pe care oricum îl dădeam. Am plătit 100 de mii de euro, care erau în contract. Nu e vorba de amendă.

La un moment dat el nici nu voia să iasă. I-a spus antrenorul și nu voia să iasă. Am trimis bodyguarzii, să stea pe margine. Ce poți să faci? Să îl iei la bătaie?!”, spunea Gigi Becali despre scandalul cu Luckas Gikiewicz.

Urmăriți Impact.ro și pe