Diana Șoșoacă uimeşte din nou. Ce i-a cerut ministrului de Interne este dincolo de orice imaginaţie

Ana Anitoiu 22.09.2021, 09:44
Diana Șoșoacă uimeşte din nou. Ce i-a cerut ministrului de Interne este dincolo de orice imaginaţie

Diana Șoșoacă a uimit din nou cu o solicitare pe care le-a făcut-o ministrului de Interne, Lucian Bode, ministrului Sănătății, Atilla Cseke, precum și șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Ce a cerut Diana Șoșoacă

Mai exact, Diana Șoșoacă le-a cerut oficialilor să îi fie prezentate toate dovezile științifice ce demonstrează existența coronavirusului. Senatoarea a solicitat toate ”actele de cercetare și dovezile materiale”.

De asemenea, Diana Șoșoacă a cerut aceleași dovezi în cazul variantei Delta a coronavirusului, despre care s-a spus că este mult mai contagioasă față de cele de până acum. Ea a mai cerut și dovada că vaccinurile anti-Covid-19 opresc și vindecă îmbolnăvirea din cauza acestei tulpini.

Diana Sosoaca uimeste din nou. Ce i-a cerut ministrului de Interne este dincolo de orice imaginatie
Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă a oprit vaccinarea unor persoane

Recent, Diana Șoșoacă a fost sancționată de poliție pentru că a oprit vaccinarea anti-Covid-19 a unor persoane care doreau să se imunizeze la Răchițeni, județul Iași. Senatoarea a făcut un live pe Facebook în care a spus despre campania de vaccinare împotriva coronavirusului că este un experiment social.

”Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare! Cea mai mare minciună a secolului”, a spus Diana Șoșoacă.

Totodată, Diana Șoșoacă le-a spus localnicilor că nu există niciun motiv pentru ca Răchițeni să fie în carantină. Ea a precizat că în această comună nu a murit nicio persoană de Covid-19 până acum.

”Auzi, cică 5.7 la sută infectați. Pe bune? Păi la o comună de aproape 1.800 de locuitori ar însemna să fie nouă persoane vezi Doamne bolnave. Niciun mort până acum, dar ei închid o localitate.

Pe hârtie, că în rest se circulă ca în codru, asta ca să înțelegeți, este cea mai mare farsă a secolului. […] Nu vă e rușine mă, să mințiți oamenii? Asta e localitate carantinată? Nu vezi pe nimeni, nu vezi poliție…”, a spus Diana Șoșoacă.

Directorul DSP Iași, despre Diana Șoșoacă

În urma acestei intervenții a senatoarei Diana Șoșoacă, localnicii s-au speriat și au renunțat să se mai vaccineze anti-Covid-19 în ziua respectivă, potrivit directorului DSP Iași, Vasile Cepoi.

„Avem probleme, ultima situație nedorită este intervenția doamnei senator Șoșoacă la Răchiteni, care a blocat o acțiune de vaccinare a persoanelor care și-au exprimat această dorință, prin prezența ei cu un grup mai mare de oameni care nu le-a permis acestora să intre să se vaccineze. Din păcate, este o acțiune ilicită”, a spus directorul DSP Iași.

Canalul de YouTube al Senatului, suspendat din cauza Dianei Șoșoacă

Din cauza discursurilor Dianei Șoșoacă a fost suspendat pentru o săptămână canalul de YouTube al Senatului. Reprezentanții companiei au spus că declarațiile senatoarei descurajează vaccinarea anti-Covid-19 și aduce acuzații nefondate împotriva demersului de imunizare împotriva coronavirusului.

Contul de YouTube al Senatului a primit mai multe avertizări referitoare la declarațiile Dianei Șoșoacă, inclusiv în primăvară, în sesiunea parlamentară trecută.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...