Diana Șoșoacă, adevărul despre intrarea sa în PSD. “Respect oamenii de bună credință”

Nicu Stan 17.02.2021, 12:47
Diana Șoșoacă, adevărul despre intrarea sa în PSD. “Respect oamenii de bună credință”

Diana Șoșoacă a spus adevărul despre intrarea sa în PSD. Diana Șoșoacă, senator proaspăt exclus din Alianța pentru Unirea Românilor a dezvăluit că s-ar putea alia cu un partid politic.

Șoc printre fanii senatoarei Dianei Șoșoacă. Aceasta se pare că se alătură PSD

Diana Șoșoacă a spus tot adevărul despre intrarea sa în PSD. Senatoarea Diana Șoșoacă, proaspăt exclusă din AUR, a făcut dezvăluiri despre o posibilă intrare a sa într-un nou partid politic. De altfel, s-a spus că fostul senator AUR și-ar fi negociat dinainte de excludere poziția.

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut declarații la Antena 3 despre posibila sa intrare în PSD, după ce s-a vehiculat deja că ar fi în negocieri cu formațiunea politică. Aceasta a punctat că, în prezent, nu se poate duce la un partid împotriva căruia a luptat.

Diana Șoșoacă se declară că este de stânga

De ce credeți că sunt de stânga? Am spus-o și o repet: respect oamenii de bună credință din toate partidele și le-am mulțumit tuturor celor din toate partidele care m-au ajutat anul trecut și pe mine și pe juriști să recuperăm drepturile și libertățile cetățenești.

Însă nu mă pot duce cu niciun partid, la acest moment, împotriva căruia eu am luptat. Singura modalitate ca aceste partide să ia oameni ca mine care nu pot fi șantajați este să-și facă curat în propria ogradă. Pentru că, vă spun, au foarte mulți specialiști, de foarte bună credință. Eu nu am acuzat decât persoanele care efectiv au încălcat legea și care și-au bătut joc de români și de România.

Sursele o dau pe Diana Șoșoacă deja în PSD

Atâta timp cât în aceste partide există persoane și interese care încalcă drepturi și libertăți cetățenești și care nu respectă poporul român și România și nu luptă pentru această unitate a românilor nu voi putea intra în aceste partide”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă ar urma să se ducă direct în sânul social-democraților, potrivit g4media.ro. Asta, în condițiile în care simpatizanții ei așteptau să rămână senator independent.

Diana Șoșoacă a fost consiliera lui Adrian Năstase

Dar se pare că nu este așa. Prin intermediul unor actuali și foști membri PSD, apropiați de ai lui Marcel Ciolacu, printre care și Ninel Peia, senatoarea și-a negociat dinainte de excludere poziția în PSD. Ca urmare a acestui lucru Diana Șoșoacă va păstra poziția de președinte a comisie pe care o deține la acest moment în parlamentul României.

De altfel mai mulți parlamentari AUR s-au plâns că Diana Șoșoacă introducea la grup persoane afiliate PSD și nu respecta disciplina de partid. Vă reamintim că Diana Șoșoacă a fost consiliera lui Adrian Năstase când acesta conducea guvernul României”, au declarat sursele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI