Diana Șoșoacă, scandal uriaş în Senat. De la ce a pornit totul: „Este un abuz. Așteptăm poliția”

Nicu Stan 13.04.2021, 15:17
Diana Șoșoacă, scandal uriaş în Senat. De la ce a pornit totul: „Este un abuz. Așteptăm poliția”

Diana Șoșoacă, scandal uriaş în Senat. Fostul senator AUR a intrat cu forța în sala Comisiei Juridice. De la ce a pornit tot scandalul care s-a lăsat și cu un apel la 112, citiți în articolul de mai jos.

Diana Șoșoacă a forțat ușa Cimisiei Juridice unde trebuia să fie audiată. Senatorul independent susține că s-a primit ordin ”să fie bătută”

Diana Șoșoacă a făcut un scandal uriaş în Senatul României, la Comisia Juridică din Parlament, unde senatoarea a fost chemată pentru a fi audiată. Senatorul independent va fi audiată înainte de a fi sancționată pentru comportamentul din Senat, la propunerea PNL.

Tot scandalul a pornit după ce președintele Comisiei Juridice, Iulia Scântei, i-a cerut acesteia să poarte o mască de protecție conformă. Diana Șoșoacă venise la comisie cu mască din plastic.

Diana Sosoaca s-a dus la Comisia Juridica purtand o masca de plastic
Diana Sosoaca s-a dus la Comisia Juridica purtand o masca de plastic

Diana Șoșoacă a susținut că masca ei este conformă

”Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceți spectacol cu mine aici și vă rog să îmi arătați articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Dați-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura și nasul”, i-a spus Diana Șoșoacă Iuliei Scântei.

Senatoarei i s-a oferit o mască de protecție normală, însă nu a vrut să o primească. ”Eu nu port porcăria aia de mască”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a sunat la 112

Astfel, senatorul Diana Șoșoacă a sunat la 112 să reclame că nu a fost primită în sală. Aceasta a mai spus că a fost ”bruscată și lovită”.

După asta, Diana Șoșoacă a forțat ușa comisiei, care era păzită de doi angajați ai Senatului, și a intrat cu forța în sală de ședință. Diana Șoșoacă susține că ”s-a dat ordin” ca să fie bătută.

Diana Șoșoacă spune că angajații Senatului au vrut să îi strivească piciorul

După ce Diana Șoșoacă a reușit să intre cu forța în sală, ceilalți senatori juriști au ieșit. Diana Șoșoacă a spus că a forțat ușa pentru că angajații Senatului au vrut să îi strivească piciorul.

”Este un abuz. Așteptăm poliția. Dacă vor lupte cu mine, foarte bine. Eu reprezint românii, iar cetățenii vor să mă lupt pentru drepturile lor”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă cere o demisie în cazul tragediei de la Victor Babeș

Pe de altă parte, Diana Șoșoacă susține că rudele, dar și familiile celor care au decedat după ce au rămas fără oxigen în unitatea mobilă covid a spitalului Victor Babeș, au fost umiliți și merită să audă măcar de o demisie în rândul celor responsabili.

”Cât mai suportă aceste familii? Cât mai suportă rudele lor umilinţă, bătaia de joc şi încălcarea drepturilor constituţionale Oamenii mor cu zile, iar domnul Cîţu va anunţa că va face conferinţă de presă şi ne va spune opinia sa. Eu aştept o demisie. Nu vi s-ar părea corect ca măcar o singură persoană din spectrul politic să-şi asume crimele, genocidul?”, a spus Diana Şoşoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe