Diana Șoșoacă, despre tragedia de la Spitalul Victor Babeș. “Să-şi asume crimele, genocidul”

Nicu Stan 13.04.2021, 12:36
Diana Șoșoacă, despre tragedia de la Spitalul Victor Babeș. “Să-şi asume crimele, genocidul”

Diana Șoșoacă, despre tragedia de la Spitalul Victor Babeș. Senatorul independent spune că așteaptă o demisie. Aceasta le cere socoteală lui Florin Cîțu, dar și lui Raed Arafat.

Diana Șoșoacă, acuzații grave la Raed Arafat. ”Primeşte 25.000 de euro pe lună ca să omoare peste 25.000 de oameni”

Senatorul independent Diana Șoșoacă, fost senator AUR, a răbufnit despre tragedia de la Spitalul Victor Babeș. Diana Șoșoacă le cere socoteală premierului Florin Cîțu și șefului DUS, Raed Arafat, după ce trei oameni au murit în unitatea mobilă covid a spitalului Victor Babeș după ce instalația de oxigen s-a defectat.

Astfel, senatorul independent spune că este nevoie de o demisie, în condițiiile în care România este umilită.

Diana Sosoaca, acuzatii grave la Raed Arafat
Diana Sosoaca, acuzatii grave la Raed Arafat

Familiile decedaților așteaptă o demisie

În plus, Diana Șoșoacă susține că rudele, dar și familiile celor care au decedat au fost umiliți și merită să audă măcar de o demisie în rândul celor responsabili.

”Cât mai suportă aceste familii? Cât mai suportă rudele lor umilinţă, bătaia de joc şi încălcarea drepturilor constituţionale Oamenii mor cu zile, iar domnul Cîţu va anunţa că va face conferinţă de presă şi ne va spune opinia sa. Eu aştept o demisie. Nu vi s-ar părea corect ca măcar o singură persoană din spectrul politic să-şi asume crimele, genocidul?”, a spus Diana Şoşoacă, în direct la România TV.

Pacienții trebuiau păziți

În plus, senatorul independent a mai adăugat că la ATI este obligatoriu să fie cineva care să supravegheze bolnavii.

”Atâta timp sunt nişte ordine care spun că la ATI este obligatoriu să există o asistentă şi un medic care să-i păzească 24 de ore din 24. Unde erau cei care trebuiau să-i păzească? Unde sunt toţi cei care trebuie să intervină când pacienţii au nevoie de ajutor?”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Acuzațiile grave la adresa șefului DSU

Diana Șoșoacă a lansat și un atac dur la adresa șefului DSU, Raed Arafat. Diana Șoșoacă susține că în spitalele din România sunt aplicate nişte protocoale împotriva cărora s-au sesizat foarte multe cadre medicale.

”Avem acea scrisoare deschisă a peste 100 de medici semnatari. Avem în Statele Unite şi Europa câteva mii de medici care menţionează că protocoalele ale lui Arafat care sunt preluate din celelalte ţări. Nu sunt în stare să facem anchete epidemiologice şi cercetări cu privire la virusurile care circulă în România. Dânsul a preluat mot a mot şi primeşte 25.000 de euro pe lună ca să omoare peste 25.000 de oameni. Puneţi-i în cârcă pentru că este şeful DSU, pentru că fără dânsul nu se hotăreşte nimic.

Raed Arafat s-a opus schimbării protocoalelor

El s-a opus relaxării şi schimbării protocoalelor. S-a opus la orice tip de schimbare. El dispune. A spus şi doamna doctor Monica Pop. Pe vreme de pandemie, şeful DSU conduce. Pe lângă domnul Raed Arafat, mai sunt şi alte personaje. Este şi domnul Vlad Voiculescu care o să ne invoce că nu a avut decât un mandat de patru luni de zile.

Nu mai vorbim că dânsul şi-a delegat răspunderea către alţi consilieri, directori care am înţeles că demisionează. Îi anunţ că deşi demisionează semnătura dată anterior şi pentru tot ceea ce a provocat acele semnături rămâne şi este de natură penală. Mai am încă trei plângeri penale pe care le vom depune împotriva lor, inclusiv pentru genocid”, a mai pus Diana Şoşoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI