De ce s-a pus sechestru pe casa și bunurile Dianei Șoșoacă. Senatoarea a avut de plătit sume uriașe

Badea Violeta, Ozana Mazilu 24.12.2021, 19:02
De ce s-a pus sechestru pe casa și bunurile Dianei Șoșoacă. Senatoarea a avut de plătit sume uriașe

Anul 2021 nu a fost unul prea bun pentru Diana Șoșoacă. Ea este un personaj controversat, cunoscută mai ales prin prisma declarațiilor acide la adresa lui Raed Arafat și nu numai. În plus, senatoarea este implicată într-un scandal cu televiziunea RAI UNO, iar acum aceasta a primit o nouă lovitură. Executorii i-au pus sechestru pe casă şi bunuri. Iată motivul!

Diana Șoșoacă primește o lovitură dură

Diana Șoșoacă este, fără dar și poate, unul dintre cei mai mari contestatari ai vaccinului anti-Covid. De altfel, senatoarea nu a ținut cont de restricțiile pe care le-au impus autoritățile în pandemie.

De-a lungul acestui an, aceasta a primit peste 100 de amenzi pentru că a încălcat regulile impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Una dintre sancțiunile cele mai des întâlnite a fost faptul că senatoarea a refuzat să poarte masca de protecție. Mai exact, aceasta a încălcat de nenumărate ori Legea 55, așa că nu e de mirare că a adunat amenzi în valoare totală de 100.000 de lei.

Diana Șoșoacă a contestat sancțiunile primite, însă a pierdut multe procese. Astfel, executorii i-au pus sechestru pe casă şi bunuri, potrivit unor surse Antena 3.

Ulterior, senatoare s-a văzut nevoită să scoată din buzunar aproximativ 20.000 de euro după ce locuința și bunurile sale au ajuns pe mâna executorilor.

Una dintre amenzile primite a fost trimisă la Senat. Diana Șoșoacă s-a ales cu această sancțiunea în valoare de 500 de lei chiar în timpul scandalului din plen, deoarece a refuzat să poarte mască de protecţie.

La acel moment, o senatoare PNL a apelat serviciul 112 şi a cerut intervenţia Poliţiei pentru a o obliga pe senatoare să poarte mască.

Diana Sosoaca
Diana Sosoaca

„Mie nu îmi încalcă nimeni drepturile constituţionale”

În urmă cu ceva timp, Diana Șoșoacă susținea că amenzile pe care le-a primit au fost anulate de instanță. Senatoarea spunea că nu are de gând să plătească cei peste 10.000 de euro, fiindcă i-au fost încălcate drepturile constituționale. Ea recunoaștea că niciun membru al familiei ei nu poartă mască de protecție.

„Pe mine nu are de ce să mă elibereze personal pentru că eu nu pot mască pe stradă, nici soţul şi nici familia mea. Mie nu îmi încalcă nimeni drepturile constituţionale.

Nu mă simt eliberată nici de cei peste 10.000 de euro pe care i-am primit ca amendă pentru nepurtatul măştii, pentru că văd că pe toate văd că instanţele le anulează, având în vedere negalitatea dispoziţiilor legate de măşti.

Nu ne vom opri până când toţi cei vinovaţi de moartea peste 25.000 de români morţi cu zile în spitalele din România de aşa zis COVID, precum şi ceilalţi zeci de mii de oameni omorâţi cu zile pentru că nu li s-a permit accesul la tratamentele medicale pe care trebuiau să le urmeze.

Noi nu ne vom opri. Le este frică!”, spunea Diana Șoșoacă la România TV.

În prezent, senatoarea mai are o problemă. Este vorba despre conflictul cu jurnalista de la RAI UNO. Amintim că Lucia Goracci a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti împotriva Dianei Şoşoacă, susţinând că a fost sechestrată şi că soţul ei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...