Diana Șoșoacă le declară război lui Raed Arafat și Florin Cîțu. Ce spune de ancheta celor de la DIICOT

Badea Violeta 18.11.2021, 20:59
Diana Șoșoacă le declară război lui Raed Arafat și Florin Cîțu. Ce spune de ancheta celor de la DIICOT

Diana Șoșoacă a făcut primele declarații după ce în presă au apărut anumite informații conform cărora ar fi anchetată de DIICOT pentru că a distrus un centru de vaccinare din județul Iași. Senatoarea a răbufnit la adresa lui Raed Arafat și Florin Cîțu.

Diana Șoșoacă, primele declarații despre ancheta celor de la DIICOT

Diana Șoșoacă a oferit prima reacție, după ce s-a speculat că ar fi cercetată de procurorii DIICOT pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Senatoarea spune că nu există niciun dosar la DIICOT pe numele său, ci se fac cercetări in rem cu privire la evenimentul petrecut în Răchiteni.

Amintim că Diana Șoșoacă este acuzată că ar fi blocat activitatea unui centru de vaccinare din Iași. Mai mult, autoritățile ar avea și dovezi în acest sens, fiindcă senatoarea a filmat și a publicat toată scena pe o rețea de socializare.

„Este eronat ce se prezintă. La acest moment nu există dosar împotriva mea. Există o plângere a domnului Cepoi, șeful DSP. Este o anchetă in rem, dacă există fapta.

Eu vă spun ca fapta nu există și nu am oprit pe nimeni de la vaccinare. Mai mult, am demonstrat că nu există niciun infectat în respectiva comună. Eu am fost acolo, în jurisdicția mea si la chemarea oamenilor care mi-au spus că sunt obligați să se vaccineze.

Au fost foarte mulți oameni acolo, am descoperit foarte multe lucruri, erau și copii de 9 ani aduși la vaccinare, deși în acel moment era interzisă vaccinarea copiilor sub 12 ani. Dacă se consideră că există fapta, vom fi chemați la declarații.”, a declarat Diana Șoșoacă la România TV.

Diana Sosoaca, primele declaratii dupa ce s-a spus ca ar fi anchetata de DIICOT
Diana Sosoaca, primele declaratii dupa ce s-a spus ca ar fi anchetata de DIICOT

Diana Șoșoacă, plângere penală împotriva lui Raed Arafat și Florin Cîțu

Diana Șoșoacă promite că nu va lăsa lucrurile așa. Senatoarea este hotărâtă să-și facă dreptate și anunță că a formulat o plângere pe numele primarului din Răchiteni, cât și pe numele lui Alexandru Rafila.

De asemenea, aceasta nu i-a uitat nici pe Raed Arafat și Florin Cîțu. Diana Șoșoacă vine cu acuzații grave la adresa acestora.

„DIICOT nu are competenţă în ce mă priveşte pe mine. De ce s-a transmis la DIICOT. Eu, pe 8 noiembrie am formulat o plângere pe numele primarului, domnului Cepoi, Raed Arafat, Citu, Rafila, pentru deturnare de fonduri şi grup infracţional, înaltă trădare, rele tratamente aplicate minorului şi încă altele. Iar pentru acest denunţ, acest dosar se duce către DIICOT.”, a mai spus Diana Șoșoacă pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe