George Simion a răbufnit. Liderul AUR rupe tăcerea după scandalul cu Diana Șoșoacă: „Eu nu sunt de vânzare”

Nicu Stan 13.02.2021, 08:29
George Simion a răbufnit. Liderul AUR rupe tăcerea după scandalul cu Diana Șoșoacă: „Eu nu sunt de vânzare”

George Simion a răbufnit. Liderul AUR rupe tăcerea după scandalul cu Diana Șoșoacă. Care sunt noile acuzații, citiți în articolul de mai jos.

George Simion susține că oameni răi vor să rupă AUR. ”Vor să ne rupă, să ne corupă, să ne cumpere”

George Simion a răbufnit rupând tăcerea în scandalul cu Diana Șoșoacă. Astfel, liderul Alianței pentru Unirea Românilor susține că el nu este de vânzare.

Co președintele partidului AUR, George Simion, a postat pe pagina sa de Facebook un mic videoclip în care vorbește despre ceea ce urmează să se întâmple pe viitor cu formațiunea politică pe care o reprezintă. Cu această ocazie, liderul AUR i-a transmis și un mesaj senatoareai Diana Șoșoacă, cea care de curând a fost exclusă din partid.

George Simion, supărat de ce se întâmplă cu AUR

Astfel, George Simion se arată foarte supărat de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în partid, subliniind că foarte mulți români și-au pus încrederea și speranța în AUR.

Sunt foarte, foarte supărat. Mulți români și-au pus speranța în noi. Suntem ultima șansă să redăm Românie demnitatea pierdută și de două luni stau în clădirea din spatele meu, în Parlament, pentru a împieduca ceva ce încearcă foarte mulți oameni cu intenții rele”, își începe George Simion mesajul video.

Parlamentarii AUR, momiți cu bani să schimbe tabăra

George Simion a mai spus că mulți încearcă să cumpere parlamentri pentru a crea un alt grup distinct. De asemnenea, spune că aceștia sunt dispuși să folosească orice mijloace pentru a atrage parlamentarii din AUR.

Vor să ne rupă, să ne corupă, să ne cumpere. Dar eu nu sunt de vânzare. Au încercat cu zeci de mii de euro să ne ia parlamentari și vor creearea unei grupări distincte. Pentru asta au apelat la orice au putut. La bani cum v-am zis, la certuri între noi, la dezbinăre, la intrigi”, mai spune George Simion.

AUR nu vrea asocieri cu oameni cu sânge pe mâini

George Simion mai punctează în mesajul video că AUR nu a vrut, de la bun început, să se asocieze cu alte partide și nu a dorit să aibă de a face cu politicieni care au probleme cu legea.

Noi românii nu reușim de multe ori să fim uniți și ne lăsăm dezbinați. Noi trebuie să fim pentru unirea românilor. La fel de la început am zis că nu vrem să ne asociem și ne-am dezis de oameni cu probleme penale, de oameni cu sânge pe mâini pentru că trebuie ca AUR să fie o organizație corectă care să crească pentru națiunea română”, mai spune acesta.

Mesaj pentru Diana Șoșoacă. Adio, dar rămân cu tine

George Simion a mai precizat că, chiar dacă Diana Șoșoacă a fost exclusă din partid, el o susține în continuare.

Un caz aparte este al colegei Diana Șoșoacă. Eu i-am propus Dianei să candideze pe listele AUR, la Iași și veniseră mulți să îi bage intrigi, să-i șoptească în ureche că nu o vom lăsa să își ia mandatul în primire și că îi vom pune piedici.

Diana Șoșoacă, senator independent

Nu a fost cazul, Diana este în Parlamentul României chiar dacă nu s-a înțeles cu unii sau cu alții dintre colegi. Va fi în continuare senator al României, independent.

Așa cum am susținut-o în aceste luni, pentru că au venit mulți să încerce să mă influențeze pe mine ca să lovească în ea pe inițiativele corecte în lupta cu grupurile mafiote care luotă ne va găsi împreună, o să o susțin”, mai spune George Simion în videoclipul postat pe pagina personală de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe