Diana Șoșoacă a avut promisiuni că va deveni președintele României. Cine s-a angajat să o instaleze la Cotroceni

Stan Filon 16.02.2021, 15:44
Diana Șoșoacă a avut promisiuni că va deveni președintele României. Cine s-a angajat să o instaleze la Cotroceni

Diana Șoșoacă a avut promisiuni că va deveni președintele României! Declarația halucinantă a fost făcută de președintele AUR, George Simion, care a vorbit despre conflictul dintre Diana Șoșoacă și ceilalți membri ai partidului AUR, care a dus într-un final la excluderea senatoarei.

Diana Șoșoacă a avut promisiuni că va deveni președintele României

Diana Șoșoacă încă nu s-a împăcat cu ideea că a fost dat afară din partidul pentru care a urlat pe străzi din toți plămânii și pentru care a făcut campanie electorală la pas. Ei bine, senatoarea aruncă zilnic acuzații asupra fostului său partid, AUR.

Acum, președintele AUR, George Simion, i-a răspuns Dianei Șoșoacă, în direct la Antena 3, și i-a explicat că este influențată negativ de două personaje. Liderul AUR a vorbit chiar și despre Diavol! Simion a lăsat, totuși, deschisă calea împăcării cu Diana Șoșoacă.

Diana Sosoaca a avut promisiuni ca va deveni presedintele Romaniei
Diana Sosoaca a avut promisiuni ca va deveni presedintele Romaniei

”Diavolul şi-a băgat coada”

”Eu i-am tot luat apărarea… Dar au fost conflicte. Ziua şi conflictul, nu poţi să faci o echipă în felul ăsta. Eu i-am luat apărarea şi am spus că nu o dau afară. Dumneaei a declarat că EA a plecat din partid, nu noi am dat-o afară. Ea a plecat din partid.

Crede că o să facă echipă cu acest domn fost deputat Ninel Peia şi Francisc Tobă, căruia noi nu i-am validat mandatul. Încercăm să ţinem cu credinţa, dar văd că Diavolul şi-a băgat coada. Văd mândria, Diavolul nu este perfect cum este Dumnezeu. Diavolul este orgolios, e ipocrit şi face greşeli. Mai bine că s-a întâmplat acum decât să ajungem la un conflict total”, a declarat liderul AUR, George Simion, la Antena 3.

Întrebat dacă exista posibilitatea unei împăcări între AUR și Diana Șoșoacă, George Simion a răspuns răspicat: ”Eu ţin la dialog, ţin la unire şi îmi doresc să dialoghez. Ţin la Diana, dacă renunţă la mândrie, ea a tot avut sincope, să fie constantă şi dacă va avea acţiuni cum trebuie, i-am zis şi public că este o victimă. Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii. Ninel Peia şi Francisc Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării. Nu cred că o să ajungă preşedintele ţării”, a subliniat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI