Diana Sar e din nou singură: “Am trecut de partea nasoală, de primele două săptămâni în care am tot plâns” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 24.11.2023, 14:10

Diana Sar, cunoscută și din serialul Vlad, e din nou singură! Fericirea ei s-a dus pe apa sâmbetei, relația cu un it-ist pe care l-a cunoscut la ziua lui Emil Rengle, unde avea și rol de DJ, s-a încheiat după un an. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, actrița ne-a mărturisit că nepotriveala dintre ei a dus, în cele din urmă, la ruptură, care s-a soldat cu suferință și kilograme în minus pentru ea. Diana Sar a depășit momentul critic, speră să își găsească un partener de cursă lungă și ne-a spus ce calități trebuie să aibă.

Diana Sar: “Sunt proaspăt despărțită de o lună”

Diana Sar a fost prezentă la avanpremiera filmului Miami Bici 2, care intră de astăzi în cinematografe. Actrița ne-a spus că uemează să meargă la un casting important, care, speră ea, să se soldeze cu un rol, care ar însemna revenirea ei pe micul ecran.

Lucrurile se schimbă radical în viața ta. Ce faci? Cum ești?

Sunt bine, m-am întors din Italia, am fost plecată puțin, dar tot aveam proiecte aici. Acum am și un casting mai important duminică, care s-ar putea să-mi schimbe un pic traiectora carierei, să schimb un pic domeniul, dar nu foarte departe, aș rămâne tot în zona de TV.

Și își dorești foarte mult din câte știu să revii pe micul ecran.

Da. Și în rest sunt proaspăt despărțită de o lună, dar am trecut de partea nasoală, primele două săptămâni în care am tot plâns și am tot suferit. Simțeam că nu pot să mai trăiesc fără persoana respectivă.   Nu mai vorbim acum și e perioada de vindecare, dar mă simt bine acum, sunt mai bine.

Îmi pare rău. Pe de altă parte poate ți se pregătește ceva mai bun.

Probabil că este ceva mai potrivit, pentru că era vorba de o nepotriveală între noi care ar fi afectat viitorul nostru.

Diana Sar: “Apăreau neînțelegeri din lucruri mici, dar de fapt erau niște probleme mult mai mari”

Nu aveați același numitor comun pentru viitor?

Pentru anumite lucruri, da. Eu începusem să nu mai văd în viitor, după aceea nu mai eram așa implicată, el își dorea să fiu mai implicată și apăreau neînțelegeri din lucruri mici, dar de fapt erau niște probleme mult mai mari.

Citește și Actrița Diana Sar, despre viața de fotomodel în America: „Am fost foarte complexată”. Cum a ajutat-o un jurat de la Bravo ai stil! VIDEO EXCLUSIV

Ți s-a întâmplat să ți se reproșeze că acorzi mai mult timp pentru profesie?

Pentru profesie nu, mi s-a întâmplat să mi se reproșeze că nu sunt îndeajuns de implicată, nu sunt îndeajuns de caldă  poate, dar asta era pentru că nu mai vedeam în viitor.

Ce îți dorește de la viitorul iubit?

Îmi doresc să aibă multă grijă de el, să aibă o pasiune, să mă iubească și să fie deschis, să putem să facem foarte multe lucruri diferite, să mergem la teatru, să mergem la un spectacol, să mergem în vacanțe, să fie așa ceva spontan , să fie o persoană matură.

Ce planuri ai pentru 1 Decembrie?

Nu mi-am făcut planuri. Am făcut un plan pentru un tiktok, pe care abia aștept să-l fac, o glumiță, și am așteptat pentru că e special pentru 1 Decembrie. Dar poate ar trebui să fac ceva drăguț, poate să ies la o masă cu niște prieteni, să ne îmbrăcăm cu ceva tematic, mi-ar plăcea foarte mult.

Diana Sar: “Am slăbit un pic cam mult după despărțire”

Ce preferințe ai în ceea ce privește mâncarea tradițională?

Îmi plac foarte mult sarmalele, îmi place cozonacul așa că abia aștept sărbătorile și chiar vreau să mai pun un pic pe mine că am slăbit un pic cam mult după despărțire.

Cât ai slăbit?

Nu am vrut să mă cântăresc, dar se vede și mi s-a tot zis, știu că am slăbit, pentru că slăbesc mai mult după suferință, cu toate că mănânc și am grijă și fac sport. Dar acum aș vrea să depun un pic mai mult efort. Adică mă aștept de Crăciun să fie bine, nu mai e cu frică de Crăciun că mă îngraș, că dacă mă îngraș e bine!

Citește și Diana Sar din Vlad joacă la export în două producții tv. Ce vrea să schimbe actrița la ea, în 2023: „Știu că îmi afectează productivitatea”. VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe