VIDEO EXCLUSIV

Actrița Diana Sar, despre viața de fotomodel în America: „Am fost foarte complexată”. Cum a ajutat-o un jurat de la Bravo ai stil! VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 30.01.2023, 15:38

Diana Sar, cunoscută publicului prin prisma spectacolelor de la TNB, dar și al rolului interpretat în serial “Vlad” (PRO TV), se împarte între proiectele de modelling și cele de actorie. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, actrița ne-a povestit cum a intrat și cum s-a descurcat în lumea modei, de la o vârstă fragedă, respectiv 15 ani, de ce a fost complexată, dar și despre visul de a-și practica meseria în străinătate. A fost ajutată în carieră de celebrul fotograf Tibi Clenci, jurat la ”Bravo, ai stil!” (Kanal D).

Actrița Diana Sar a vorbit despre viața de fotomodel în America

Actrița Diana Sar a jucat recent în două seriale TV străine, care s-au filmat în România și continuă să facă modelling, mai ales că are o siluetă de invidiat.

Impact.ro: Cum ai intrat în lumea modei? Ce vârstă aveai?

Diana Sar: Aveam 15 ani când am intrat în lumea modei, m-a descoperit fotograful Tibi Clenci și în două luni am plecat în New York singură.

Actrita Diana Sar a vorbit despre viata de fotomodel in America
Actrita Diana Sar a vorbit despre viata de fotomodel in America

Diana Sar a plecat în New York și în Tokyo când avea 15 ani

Cu bani de unde?

Îți plătesc agențiile, îți avansează banii și ulterior, când faci bani din joburi, le dai procentul și apoi datoriile.

Părinții cum te-au lăsat să pleci singură în America? Erai totuși minoră.

Părinții mei m-au încurajat mereu și erau chiar foarte încântați. Și pentru că am făcut atletism de performanță și tot eram plecată singură de acasă, știau că mă descurc. Bine, plecam cu antrenorul în cantonamente și știau că mă descurc, că nu am acel dor de casă, ar fi costat mult să iau un avion mai devreme din New York și m-au lăsat. Și mie mi se pare interesant că au avut atât de multă încredere în mine să plec în New York și în Tokyo la 15 ani. Nu știu cum o să fac eu când o să am copil. O să-i ofer această libertatea, dar o să stau cu frică.

Cum a fost experiența pentru tine? Cât timp ai petrecut în America? Cum te-ai descurcat?

În America am stat două luni, cam așa stăteam o lună două cam pe oriunde plecam. Știu că aveam o hartă, nu aveam noi telefoane cu GPS atunci, luam harta, mergeam la castinguri. Știu că, la un moment dat, mi-am dorit foarte mult să-mi cumpăr un sutien de la o firmă foarte importantă de acolo, pe care noi nu o aveam în București, și am mâncat migdale și alte lucruri așa mai ieftine ca să pot să-mi iau sutienul, să mă întorc din America cu acel sutien pe care l-am purtat vreun an – doi, că s-au schimbat dimensiunile, dar l-am păstrat ca amintire.

Primii bani la ce vârstă i-ai câștigat?

Bani cât să-mi acopăr și datoriile, de obicei se întâmpla să câștig bani să-mi acopăr datoriile și rămâneam cam pe zero, uneori și pe minus, pe la 17 ani știu că am făcut primii bani mai mulți și i-am spart rău de tot pe haine. Am intrat în magazine, mi-am luat tot ce am vrut.

Unde erai, în țară sau în străinătate?

Eram în Paris când mi-au intrat banii și am cheltuit atât de mult, că, la un moment dat, am vrut să plătesc și îmi arăta cardul că nu mai funcționează și am zis că nu se poate așa ceva. Aveam o limită de 500 de euro sau ceva și am crezut că mi-am cheltuit toți banii, dar era de la limita de 500 de euro să se blocheze.

Bine că era limita aceea, eram în stare să cheltui 1.000 de euro într-o singură zi pe haine, pentru că nu mă gândeam la bani, să îi folosesc pe viitor, să îi folosesc la meditații sau ceva, nu aveam chirie și eram pe principiul îmi place, iau.

Diana Sar: “Îmi doresc foarte mult să fac actorie și e mai greu în afară”

Te-ai gândit vreodată să te stabilești în afară? A existat această oportunitate?

M-am gândit de foarte multe ori, am și locuit un an jumăte în Italia. Îmi doresc foarte mult să fac actorie și e mai greu în afară, dar eu încă îmi doresc asta, îmi doresc să-mi pun la punct și să plec să încerc și în afară, sunt mai multe proiecte, mai multe oportunități.

Având în vedere că ai intrat în lumea modei de la 15 ani. Te-ai lovit de propuneri indecente de-a lungul timpului?

Nu m-am lovit niciodată nici ca model, nici ca actriță, am avut mare noroc, nu mi s-a întâmplat niciodată. Mie îmi plăcea de un fotograf și am zis că parcă l-aș invita eu o dată la cafea, dar nu am făcut-o pentru că nu e bine niciodată să amesteci lucrurile, nu prea iese bine, nu.

Ai fost vreodată complexată de greutatea ta? Ți s-a părut că erai prea slabă, poate în școala generală, de exemplu?

Nu am fost complexată, am început să fiu când am intrat în lumea modei, că mi se părea că sunt prea mare, pentru că uneori trebuia să mai slăbesc pentru cerințele din modă și am fost foarte complexată, foarte mult timp și, uneori, și acum mi se mai declanșează anumite momente în care mi se pare că am șoldurile prea mari și încerc să mă readuc pe linia corectă, pentru că știu că e doar ceva ce a rămas, văd greșit imaginea în oglindă cumva.

Ce greutate ai și ce dimensiuni?

Am 56 -57 kilograme, special nu mă mai cântăresc pentru că nu vreau să declanșez din traume din trecut și probleme. Mă uit mai mult la centimetru, într-adevăr, știu că am 65 – 91, îmi doream foarte mult să am mereu 89 și acești doi centimetri mă complexau foarte mult, încă de la 15 ani, dar acum mă bucur că s-au mai relaxat lucrurile și în modă și se merge mai mult către o imagine sănătoasă.

De-a lungul timpului, ai fost tentată să apelezi la bisturiu să îți mărești bustul sau mergi pe natural în continuare?

Nu am fost tentată niciodată, sunt și foarte fericită că îmi place până la urmă tot ce am. Mai am momente în care zic: ”Ok, nu o să iau această ținută, pentru că ar arăta mai bine pe cineva cu bustul mai mare, dar nu m-am gândit niciodată să apelez la modificări.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe