Diana Munteanu, dată de gol? Cum a fost surprinsă fosta lui Claudiu Niculescu într-o parcare din Capitală (Foto Exclusiv)

Anca Manolica 25.01.2023, 10:03

Diana Munteanu este una din cele mai îndrăgite prezențe feminine de pe micile ecrane, încă din perioada în care prezenta emisiunea „Prietenii de la 11”, la Antena 1. O fire destul de secretoasă atunci când vine vorba de viața privată, nu mulți fani îi cunosc statusul sentimental din prezent. Recent, însă, pare să se fi dat de gol. Iată cum au surprins-o fotoreporterii Playtech Impact.

Cum a fost surprinsă superba blondină

Fosta parteneră de viață a lui Claudiu Niculescu este una din persoanele publice discrete din showbiz-ul românesc. Ea a început să își facă din ce în ce mai rar apariția la evenimentele mondene, preferând să își vadă mai mult de proiectele în care este angrenată. Unul dintre ele este ediția de weekend Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde poate fi văzută în fiecare duminică, preț de câteva ore bune.

Blondina a ajuns în atenția publicului în urmă cu ceva mai mulți ani, o altă emisiune celebră în care a fost gazdă fiind „Prietenii de la 11”, tot la Antena 1. Cu toate astea, ea nu a preferat niciodată să dea prea multe detalii despre viața sa, mai ales atunci când venea vorba despre situația sentimentală.

Diana Munteanu s-a logodit?

Fanii ei știu, însă, că are un fiu din mariajul cu Claudiu Niculescu, de care este foarte mândră. ei doi s-au despărțit după șapte ani de căsătorie și, de atunci, prezentatoarea TV și-a asumat de atunci rolul de mamă singură și a preferat să se concentreze pe creșterea și educația băiatului.

Diana Munteanu și fiul ei
Diana Munteanu și fiul ei

Astfel că nu a mai ajuns la altar cu niciun alt bărbat, cu toate că a avut mai multe tentative de relații, de-a lungul timpului. Printre bărbații cu care s-a iubit se numără Dinu Pescariu, Cristi Chivu, Adrian Mutu, Iulian Miu, Lucian Becali, Adrian Neaga sau Ion Ion Țiriac, conform gurilor rele.

Recent, însă, fotoreporterii Playtech Impact au surprins-o într-o ipostază care pare să o dea de gol. Diana Munteanu pare a fi logodită, dacă ne luăm după inelul care apare pe degetul vedetei, în fotografiile realizate de paparazzi. De altfel, în lumea mondenă se zvonește că aceasta ar avea o relație cu un grec extrem de bogat. Vezi imagini în Galeria FOTO.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...