Cum se înțeleg Diana Munteanu și Claudiu Niculescu după 7 ani de la divorț. „Au grijă să nu apară în public” (exclusiv)

Andreea Grecu 17.07.2021, 23:08

Au trecut șapte ani de la divorțul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu. Cei doi au decis să-și țină viețile personale departe de public și au grija împreuna de fiul lor, David, în varsta de 12 ani.

”Puștiul este un fotbalist talentat, iar la școală este premiant, îi place matematica”, au spus apropiații familiei, pentru Playtech.ro.

Diana Munteanu, vacanță alături de David

Diana Munteanu a profitate de vacanța sportivă a fiului său și, cu acordul fostului soț, Claudiu Niculescu, a plecat alături de fiul ei într-o vacanță în doi, peste hotare.

David a fost transferat recent la un club înființat de Petre Marin și Sorin Ghionea. Cei doi fondatori au fost, în trecut, adversarii lui Claudiu Niculescu, însă în ciuda acestui lucru cei trei au rămas în relații foarte bune după retragere.

Claudiu și David au o relație apropiată

Claudiu și David au o relație apropiată și se înțeleg foarte bine. Cei doi ies împreună în oraș, Claudiu participă la meciurile fiului sau și își dedică timp și pentru alte activități alături de copil. În plus, a păstrat o relație buna cu fosta soție și se gândesc la binele copilului.

”Ambii se respectă, au grijă să nu apară în public însoțiți deși au divorțat de mai bine de 7 ani. Diana și Claudiu se gândesc însă în primul rând la fiul lor, care este prioritar pentru amândoi. Toate deciziile le iau împreună. David petrece, normal, foarte mult timp cu mama lui cu care și locuiește, dar se vede des și cu Claudiu.

Ies împreună, merg la fotbal, discută ca băieții. David are multe activități, face fotbal de performanță și este un elev premiant, foarte bun la matematică”, au declarat prieteni comuni ai cuplului pentru Playtech.ro

Cum se înțeleg Diana Munteanu și Claudiu Niculescu după 7 ani de la divorț

Mai mult, Diana Munteanu și Claudiu Niculescu se înțeleg foarte bine când vine vorba de David. Claudiu poate petrece oricând și oricât timp își dorește alături de copil.

”Diana mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacante. Asta îi face bine copilului. Mă interesează viața Dianei, îmi doresc să fie sănătoasă. Știu că nu există nicio șansă ”să o ia pe arătură”, pentru că este un om cu capul pe umeri. Mă interesează să fie bine tot timpul, este mama copilului meu și vreau să știu că poate avea grijă de David cum trebuie”, le-a spus Claudiu Niculescu apropiaților.

Și Diana are o relație foarte apropiată cu fiul ei. Mai mult, aceasta declară că David este cel mai important bărbat din viața ei.

Diana reușește să-și facă timp pentru David, indiferent de programul pe care-l are și îl însoțește la antrenamente, dar și în turnee, de unde-l privește de pe margine din calitate de spectator.

Au divorțat de 7 ani, dar nu și-au refăcut viețile sentimentale

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat in toamna anului 2014, după doar 7 ani de căsnicie. Cu toate aceste niciunul nu s-a recăsătorit. Mai mult, niciunul dintre cei doi nu și-a etalat viața personală, ținând totul la distanță de ochii curioșilor.

 

Urmăriți Impact.ro și pe