Diana Munteanu, dezvăluire neașteptată despre primul său iubit. Colegii au rămas muți de uimire. „Alte vremuri”

Andra Daoud 19.09.2022, 09:11

Diana Munteanu este foarte discretă în ceea ce privește viața personală în ultima vreme, însă din când în când face dezvăluiri cu care își ia prin surprindere atât fanii, cât și colegii de platou. Vedeta a dezvăluit recent la ce vârstă a experimentat primul sărut, iar detaliul nu a fost trecut cu vederea de colegii ei de la „Neatza de weekend”.

Diana Munteanu, detalii despre primul iubit

Diana Munteanu preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, iar momentele în care dă detalii cu privire la relații sunt destul de rare. Cu toate acestea, vedeta a avut un moment de sinceritate în direct și a vorbit despre primul ei iubit. Prezentatoarea de la „Neatza de weekend” a dezvăluit la ce vârstă a avut loc primul sărut. Provocată de Florin Ristei, actrița a dat răspunsul fără să stea pe gânduri.

Dacă mulți asociază primul sărut cu vârsta adolescenței, pentru Diana Munteanu momentul a avut loc mult mai târziu, undeva aproape de vârsta majoratului. „Primul sărut pe bune a fost, Florine, undeva cred că prin clasa a XII-a. Alte, vremuri, ai uitat ce vârstă am? Când voiai să mă pup?”, a spus Diana Munteanu.

Surprins de răspunsul colegei sale, Florin Ristei nu s-a putut abține să nu ironizeze situația. „Adevărul e că da, că nici nu prea erau mulți oameni pe vremea aia”, a fost replica lui Florin Ristei.

Diana Munteanu, dezvaluire neasteptata despre primul sau iubit. Colegii au ramas muti de uimire
Diana Munteanu a divortat in 2014 si de atunci este discreta in ceea ce priveste relatiile

Nu s-ar mai vedea mireasă

Diana Munteanu a fost căsătorită timp de șapte ani cu fotbalistul Claudiu Niculescu și au împreună un băiat care, la rândul său, este pasionat de fotbal. Vedeta a divorțat de tatăl fiului ei în anul 2014 și de atunci a mai avut relații, însă nu se mai gândește la căsătorie.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Diana Munteanu spunea că nu s-ar mai vedea mireasă, cu tot ce presupune acest lucru și nu ar mai face nuntă a doua oară. Chiar dacă este singură de mai bine de șapte ani, Diana Munteanu nu s-a mai afișat cu niciun iubit de atunci.

„Ambii se respectă, au grijă să nu apară în public însoțiți, deși au divorțat de mai bine de șapte ani. Diana și Claudiu se gândesc însă în primul rând la fiul lor, care este prioritar pentru amândoi. Toate deciziile le iau împreună. David petrece, normal, foarte mult timp cu mama lui cu care și locuiește, dar se vede des și cu Claudiu. Ies împreună, merg la fotbal, discută ca băieții. David are multe activități, face fotbal de performanță și este un elev premiant, foarte bun la matematică”, au declarat prieteni comuni ai celor doi pentru Playtech.ro. în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe