FOTO EXCLUSIV

Diana Munteanu arată extraordinar şi la 43 de ani. Cum a fost surprinsă vedeta, în plină zi, pe stradă

Stan Filon, Ioana Constantin 20.04.2021, 14:21

Diana Munteanu arată extraordinar şi la 43 de ani! Fosta soție a dinamovistului Claudiu Niculescu a fost surprinsă de paparazzy Impact.ro prin oraș și se vede că face foarte mult sport, care o ajută să aibă un tonus de invidiat. Șoferii care au trecut pe lângă ea nu au rămas indiferenți.

Diana Munteanu arată extraordinar şi la 43 de ani

Diana Munteanu este o apariție. Arată ca un fotomodel, chiar dacă nu mai este chiar la prima tinerețe. Blondina arată impecabil, iarfotografiile surprinse de paparazzy noștri cu siguranță îi vor trezi amintiri plăcute, dar și un sentiment de regret, lui Claudiu Niculescu.

Diana Munteanu a fost surprinsă dezinfectandu-şi mâinile înainte de a se urca în micuţa ei maşina. Vedeta de televiziune tocmai ce ieșise din studiourile Antenei 1, acolo unde prezintă emisiunea Neața de weekend, împreună cu Florin Ristei și Ramona Olaru. Vedeta a plecat de la locul de muncă îmbrăcată într-o ținută sport. Colanții pe care îi purta i-au lăsat toate formele la vedere, iar șoferii care treceau prin zonă o priveau îndelung, iar unii chiar au mers și mai depart și au claxonat-o, în semn de apreciere.

Diana Munteanu arată extraordinar si la 43 de ani
Diana Munteanu arată extraordinar si la 43 de ani

Care este secretul său

Dar cum se menține Diana Munteau tânărăși frumoasă? Ei bine, chiar vedeta a fost cea care țși-a dezvăluit secretele. “Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață.

Diana Munteanu nu este străină de sport. Vedeta a practicat atletismulîn liceu și se antrenează intens și acum. Mergea regulat la sala de sport, însă acum, probabil, că se anrenează acasă, după ce sălile de fitness au fost închise în aproape toată țara. Chiar dacă pare destul de slabă, vedeta se simte foarte bine în pielea ei și a și mărturisit-o fanilor săi de pe rețelele de socializare, care îi mai atrag atenția că a slănit foarte mult.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...