Diana Munteanu a ajuns să-și sperie fanii. Fotografiile care i-au făcut să o trimită direct la analize

Redacția IMPACT 21.05.2020, 11:40

Diana Munteanu și-a îngrijorat fanii după ce a postat mai multe fotografii cu ea pe rețelele de socializare. Frumoasa prezentatoare este de nerecunoscut, a slăbit extrem de mult. Ce se întâmplă cu vedeta și de ce a ajuns să arate așa?

Cum a ajuns să arate Diana Munteanu

Frumoasa prezentatoare a slăbit foarte mult, iar fanii sunt foarte îngrijorați și cred că ar trebui să meargă la doctor. Însă, Diana Munteanu în vârstă de 41 de ani are alte planuri. Vedeta și-a schimbat alimentația de acum câteva luni și s-a apucat să facă sport zilnic. Aceasta a adoptat un stil de viață mult mai sănătos, care i-a adus schimbări majore din punct de vedere al aspectului fizic.

diana munteanu, prezentatoare tv, slaba
Cum a ajuns să arate Diana Munteanu.Sursă foto: Cancan.ro

„Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, a declarat Diana Munteanu.

În urma stitului de viață adoptat, vedeta Antenei 1 a început să aibă forme foarte proeminente, musculatură cum doar la concursurile de fitness mai vezi. Însă, în timp ce unora li se pare că Diana Munteanu arată bine, alții o critică și o acuză că este mult prea slabă.

„Foarte rău arăți, doar capul a rămas mare”, „Mie îmi pari foarte slabă în poză”, „Mai mănâncă si tu ceva!”, „A disparut și buricul prea slabă fă niște analize pentru binele tău”, sunt câteva dintre mesajele fanilor săi.

În replică, vedeta le-a răspuns fanilor de pe Instagram care i-au atras atenția că a slăbit foarte mult, că ei îi place cum arată și că se simte foarte bine în pielea ei. Diana Munteanu a fost întotdeuna o împătimită a sportului în liceu practicând atletismul.

Urmăriți Impact.ro și pe