Dialogul teribil între criminalul din Onești și Poliție. ”Lasă, să vadă și în România cum se omoară”

Stan Filon 02.03.2021, 14:21
Dialogul teribil între criminalul din Onești și Poliție. ”Lasă, să vadă și în România cum se omoară”

A apărut dialogul teribil între criminalul din Onești și Poliție! Oamenii legii au purtat discuții cu bărbatul de 68 de ani care a luat doi ostateci. Cele două victime erau muncitori care făceau lucrări în apartamentul care acum 10 ani i-a fost luat atacatorului printr-o hotărâre judecătorească.

Dialogul teribil între criminalul din Onești și Poliție

Așadar, s-a aflat ce a vorbit atacatorul de pe balconul apartamentului cu oamenii legii. Acesta se afla la etajul 3 al blocului și de acolo vorbea cu negociatorul trimis de Poliția Română. Acesta însă în loc să-l calmeze pe atacator parcă mai rău l-a enervat.

Bărbatul de 68 de ani înarmat din câte se pare cu un cuțit și o sabie le striga polițiștilor că nu vrea să vorbească cu ei decât în baza hotărârii judecătorești în care instanța a decis acum 10 ani să-l dea afară din propria lui casă. Oamenii legii însă nu spus nicio vorbă despre decizia respectivă, pe care atacatorul le tot spunea să mergă și să facă rost de ea, iar apoi vor vorbi.

Dialogul teribil intre criminalul din Onesti si Politie
Dialogul teribil intre criminalul din Onesti si Politie

”Vă rog să vă abțineți”

Polițiștii nici nu au spus că se duc după hotărârea respectivă, chiar dacă o făceau doar pentru a mai câștiga timp, foarte necesar în astfel de situații. Din discuția pe care o vom reda mai jos vom vedea însă că polițistul trimis la fața locului i-a cerut atacatorului chiar să se abțină, cumva, de la comentarii, atunci când acesta a început să vorbească urât la adresa polițiștilor și a judecătorilor!

Iată fragmente din dialog:

Suspect: Eu tot am scris și nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni
Polițist: E la poliție…
Suspect: Nu este, vă duceți și faceți rost de ea!
Polițist: Eu zic mai bine să vă liniștiți
Suspect: Nu mă liniștesc deloc! Ascultă-mă ce spun eu! De nu îi vezi morți aici… Bă, bag cuțitul ăsta în ei! Ascultă-mă ce spun eu!

Suspect: Bă, nu mă calmez deloc! Eu de 10 ani de zile tot sunt calm. De 10 ani tot tac, la bandiții din miliție și la bandiții din justiție…
Polițist: Vă rog să vă abțineți!
Suspect: Nu mă abțin deloc! Niște bandiți și hoți! Băi, împreună cu comandantul vostru este un bandit și cel de la Bacău alt bandit, un hoț și un nenorocit.

Suspect: Ascultă-mă ce spun: du-te și vezi-ți de treaba ta! Bă, bă, du-te și vezi-ți de treaba ta! Băi, du-te! Nu stau de vorbă decât în fața hotărârii judecătorești! Altfel nu stau de vorbă! Atât, dacă înțelegi bine românește… în baza hotărârii judecătorești, atât! Nu stau cu nimeni de vorbă, eu nu stau cu nimeni de vorbă!

Suspect: Nu, e foarte bine. Lasă, cel puțin, să vadă și în Romania cum se omoară…

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...