Dialog fulminant între Florin Busuioc și Cătălin Măruță. Apelativul scăpat de Busu în direct la Pro TV

Stan Filon, Mihai Ianoși 26.06.2021, 09:23
Dialog fulminant între Florin Busuioc și Cătălin Măruță. Apelativul scăpat de Busu în direct la Pro TV

Dialog fulminant între Florin Busuioc și Cătălin Măruță! Cele două vedete de la Pro TV au discutat mai multe subiecte în emisiunea lui Măruță, când Florin Busuioc l-a jignit la scenă deschisă pe mai tânărul său coleg de televiziune.

Dialog fulminant între Florin Busuioc și Cătălin Măruță

Celebrul prezentator al rubricii de meteorologie de la Pro TV, Florin Busuioc, a fost invitatul lui Cătălin Măruță, unde au discutat mai multe subiecte care i-au amuzat zilele acestea pe români. Unul dintre ele a fost încurcătura pe care șase suporteri francezi au făcut-o între București și Budapesta.

Cei șase doreau să ajungă în Ungaria, la meciul dintre Ungaria și Franța, însă s-au trezit la București. Ei bine, vedetele Pro TV au dezbătut pe larg acest subiect nostim pentru români, dureros însă pentru cei șase francezi, care au fost nevoiți să vadă meciul la o terasă din Centrul Vechi.

Dialog fulminant intre Florin Busuioc si Catalin Maruta
Dialog fulminant intre Florin Busuioc si Catalin Maruta

”Blondă eşti, măi Cătăline!”

Busuioc: Cum, tu, ca operator, să faci o asemenea greşeală? E o aberaţie, dar asta arata un lucru, că românii au cunoştinte serioase despre aceste oraşe ale Europei. Şi iată că aceşti francezi ar trebui să se mai pregăteasca!

Măruţă: Busu, cum e corect: Iran sau Irak?

Busuioc: Bă, da’ blondă eşti, măi Cătăline!

Cătălin Măruță nu s-a supărat de apelativul folosit de Florin Busuioc și au depășit momentul destul de tensionat cu râsete și voie bună.

Cei șase francezi care au ajuns în România au dat vina pe operatorul de zbor, dar recunosc că este posiil să se fi urcat și ei într-un avion greșit. Spun că au cumpărat  biletele împreună, dar acestea au fost 3 pentru Budapesta și 3 pentru București. Mai mult, recunosc că pentru ei București și Budapesta erau cam același lucru, cel puțin până acum.

București, același lucru cu Budapesta

“Suntem francezi, am ajuns din greșeală aici. E tot mai clar că n-am ajuns unde trebuie. Trebuia să ajungem la Budapesta, pentru meciul Ungaria – Franța. Parcă suntem în filmele “Singur Acasă”. “Pierdut în București”. Încercăm să vedem unde s-a produs greșeala. La agenția de turism sau pe aeroport. E foarte posibil să ne fi urcat în alt avion”, a spus unul dintre francezi, potrivit Jurnalul.ro.

Suporterii au contactat agenţia de turism, însă aceasta a dat vina pe ei: “Au dat vina pe noi, că nu știm care-i diferența dintre București și Budapesta. Biletele le-am rezervat pe toate odată. Cum să dea trei aici și trei pentru Budapesta. E ca în filmele cu proști, ca la camera ascunsă.”

“De unde să știm? E prima oară când călătorim în partea asta a Europei. Sincer să fiu, pentru mine nu exista diferență între București și Budapesta. Trebuie să învățăm mai multe despre Europa”, a recunoscut unul dintre fanii ghinionişti.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...