Ce are de zis Andra în scandalul dintre Cătălin Măruţă şi Alex Velea. Tatăl artistei a dat-o de gol: „Discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor”

Ana Ionescu, Anca Manolica 25.06.2021, 08:15
Ce are de zis Andra în scandalul dintre Cătălin Măruţă şi Alex Velea. Tatăl artistei a dat-o de gol: „Discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor”

Cătălin Măruță și Alex Velea nu se mai înțeleg deloc. Tensiunile între cei doi persistă de câteva luni bune, după ce prezentatorul TV i-a jignit familia artistului în repetate rânduri în emisiunea pe care o moderează la Pro TV. Andra, soția lui Măruță, este prinsă la mijloc.

Ce i-a reproșat Alex Velea lui Cătălin Măruță

Alex Velea și Antonia nu vor mai audă de Cătălin Măruță după ce acesta i-a jignit. Cei doi artiști sunt foarte supărați pe cel care le-a fost prieten ani buni. Velea nu vrea să îl ierte pe realizatorul TV pentru cuvintele urâte pe care i le-a adresat Antoniei, dar și familiei sale în emisiunile pe care Măruță le prezintă.

Andra, soția prezentatorul TV, este prinsă în mijlocul acestui scandal, iar Alex Velea a mărturisit că își dorea o colaborare cu ea, însă, din cauza comportamentului soțului ei, aceasta a picat.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea.

Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, că la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a declarat Alex Velea, la un post de televiziune.

Ce are de zis Andra in scandalul dintre Catalin Maruta şi Alex Velea. Tatal artistei a dat-o de gol2
Ce are de zis Andra in scandalul dintre Catalin Maruta şi Alex Velea. Tatal artistei a dat-o de gol

Ce părere are Andra despre acest scandal. Tatăl artistei a mărturisit tot

Mihai Alexandru, tatăl și impresarul Andrei, a mărturisit că fiica sa nu este implicată în acest scandal uriaș izbucnit între ginerele său și Alex Velea. Tatăl artistei a declarat că și-a învățat fiica să stea departe de conflicte, iar ceea ce face Cătălin Măruță în emisiunile sale nu o interesează.

”O spun, la modul serios, și ca manager, dar și ca tată al Andrei. Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare își vede de cariera lui, nu se amestecă lucrurile. Eu mi-am crescut copiii să fie artiști, și asta și sunt, au cariere serioase în spate. Și asta fără să se implice în tot felul de discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor. Andra îl respectă pe Alex și o respectă pe soția lui, pe Antonia.

S-a pus în repetate rânduri problema să colaboreze, nu cred că nu o vor face, la un moment dat. Da, e adevărat, acum nu este niciun proiect de colaborare, dar pe viitor nu trebuie exclus. Ei sunt artiști, nu au de ce să fie supărați unul pe celălalt. Iar eu mă înțeleg bine cu Alex Velea și cu Antonia, îi respect, îi iubesc, am colaborat excelent de fiecare dată când a trebuit cu ei”, a mărturisit tatăl artistei, pentru fanatik.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe