Dezvăluirile făcute de soția lui Mihai Constantinescu la șase luni după moartea artistului. Ce are de gând să facă

Redacția IMPACT 28.04.2020, 14:02
Dezvăluirile făcute de soția lui Mihai Constantinescu la șase luni după moartea artistului. Ce are de gând să facă

Mihai Constantinescu s-a stins după o foarte grea luptă cu boala, în urmă cu șase luni. Îndrăgitul artist de muzică ușoară a avut alături în ultimele clipe persoane foarte dragi lui, pe Simona, soția lui, dar și pe Mihaela, fosta parteneră de viață. Cele două femei s-au implicat foarte mult și au făcut demersuri uriașe pentru a putea să-l repună pe picioare pe cântărețul care a marcat generații. Din păcate, însă, Mihai Constantinescu s-a stins pe 29 octombrie 2019, Spitalul Clinic de Urgență București.

Dezvăluirile făcute de soția lui Mihai Constantinescu la șase luni după moartea artistului

Mihai Constantinescu s-a stins după ce a avut severe probleme medicale, lăsând un gol in inimile celor care l-au cunoscut. În ultimele luni, de când artistul a murit, atât Simona Secrier, soția acestia, cât și Mihaela Constantinescu, fosta lui soție, au rămas foarte apropiate.

Cele două femei au avut o deosebită importanță în viața cântărețului. Se pare că le-a unit dragostea și respectul purtate față de acesta. Legătura a rămas la fel de puternică și după ce artistul a trecut în neființă. Mai mult, prima soție a lui Mihai Constantinescu a dezvăluit că va organiza un parastas de șase luni pentru a-l comemora pe acesta, împreună cu Simona Secrier.

„A trecut destul de greu această perioadă, de când nu mai este Mihai. Nu pot să cred că el nu mai există. Am plâns foarte mult Sărbătorile acestea. Este cumplit fără Mihai. E greu, trist. L-am visat de mai multe ori, vorbeam cu el, însă nu ca și cum nu ar mai fi fost lângă noi. L-am visat de cinci ori. Toate visele au fost frumoase. Vorbeam despre viață, despre faptul că el a plecat. Îl simt foarte prezent”, a dezvăluit Mihaela, prima soție a artistului, pentru click.ro.

Dezvăluirile făcute de soția lui Mihai Constantinescu la șase luni după moartea artistului. Ce are de gând să facă
Soția lui Mihai Constantinescu a organizat un parastas, alături de Simona, a doua soție a artistului

Ce are de gând să facă

„Având în vedere restricțiile impuse de autorități, nu știu în ce măsură vom mai putea face acest lucru la cimitir. Eu mai duc pomană la un cămin de bătrâni, care se află în incinta Bisericii Precupeții Vechi, de pe strada Toamnei. De ani buni, atât pentru tatăl, cât și bunicii mei, am făcut acolo pomenirile și, totodată, și pentru Mihai. Se întâmplă să nu fac acest lucru numai la o lună, la șase, cum este tradiția, ci de fiecare dată când simt nevoia, iar cel mai recent s-a întâmplat chiar după Paște. Mâncarea caldă și coliva, după ce au fost citite și binecuvântate de către preot, ajung la cei 25-28 de bătrâni din respectivul azil”, a mai mărturisit Mihaela Constantinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe