Cele mai importante femei din viața lui Mihai Constantinescu au făcut o înțelegere secretă. S-a întâmplat imediat după moartea artistului

Diana Radu 31.10.2019, 12:01
Cele mai importante femei din viața lui Mihai Constantinescu au făcut o înțelegere secretă. S-a întâmplat imediat după moartea artistului

După moartea artistului Mihai Constantinescu, fosta sa soție, Mihaela și văduva cântărețului, Simona au făcut o înțelegere secretă. La ce acord au ajuns cele mai importante femei din viața artistului pe care acesta le-a condus în fața ofițerului stării civile?

Mihai Constantinescu a fost căsătorit mai întâi cu Mihaela Constantinescu, iar apoi cu Simona Secrier, care i-a stat alături artistului până în ultima zi. Însă, Mihaela, în ciuda divorțului, s-a interesat întotdeuna de starea de sănătate a fostului său soț. Mai mult, Mihaela și Simona au o relație excelentă și au păstrat tot timpul, un dialog atunci când în discuție a fost sănătatea cântărețului.

Cele mai importante femei din viața lui Mihai Constantinescu au împărțit cheltuielile de înmormântare ale artistului

Fosta sotie si vaduva regretatului artist Mihai Constantinescu au decis sa imparta cheltuielile de inmormantare. Sursa foto: Cancan.ro
Fosta sotie si vaduva regretatului artist Mihai Constantinescu au decis sa imparta cheltuielile de inmormantare. Sursa foto: Cancan.ro

Simona și Mihaela, femeile care i-au stat alături lui Mihai Constantinescu de-a lungul timpului, au fost surprinse de mai multe ori împreună în oraș sau la diferite concerte. Se pare că Mihai a reușit cumva în stilul lui caracteristic să păstreze o legătură apropiată între cele două femei cu care s-a căsătorit.

Mai mult, potrivit unor surse citate de cancan.ro, se pare că cele două mari iubiri ale artistului au purtat un dialog chiar pe data de 29 octombrie, la Spitalul de Urgență Floreasca, la scurt timp după ce au aflat că Mihai Constantinescu a murit. În urma discuției, ex-soția și văduva cântărețului au stabilit să împartă cheltuielile de înmormânatare, asta după ce Mihaela, fosta parteneră a regretatului artist a insistat să contribuie și ea financiar.

Marile povești de dragoste pe care le-a trăit Mihai Constantinescu alături de Mihaela și Simona

Alături Mihaela, Mihai Constantinescu a stat 28 de ani, însă drumurile li s-au desăîrțit în anul 2003 când au decis să divorțeze. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații foarte bune. Îndrăgitul cântăreț a început, ulterior, o poveste de dragoste cu Simona Secrier, iar după 16 ani de legătură a decis să o ia de soție.

Însă, Mihaela chiar dacă nu s-a mai bucurat de titlu de soție a artistului, i-a stat alături mereu, mai ales în ultimele clipe de viață. Mai mult, Mihaela s-a rugat pentru viața fostului soț și a încercat să o sprijine și pe Simona. Din nefericire, organsimul lui Mihai Constantinescu a cedat, iar artistul s-a stins din viață marți seară, în jurul orei 19:00, la vârsta de 73 de ani.

”Mihai a dăruit atâta iubire, încât nu știu dacă noi, femeile din viața lui, am reușit să-i întoarcem această iubire. Ne-am rugat, tot timpul, să se întâmple un miracol, chiar dacă știam că este complicat. Se spune că, odată cu timpul, rănile se vindecă. Eu nu cred așa ceva…”, a declarat, îndurerată, Mihaela Constantinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe