Adriana Bahmuțeanu, revoltată după moartea lui Mihai Constantinescu. Detaliul nebănuit care a ieșit la iveală despre artist

Diana Radu 31.10.2019, 16:38
Adriana Bahmuțeanu, revoltată după moartea lui Mihai Constantinescu. Detaliul nebănuit care a ieșit la iveală despre artist

Toți artiștii și toate vedetele care l-au cunoscut pe Mihai Constantinescu și-au exprimat durerea și regretul și au povestit ce amintiri îi leagă de regretatul artist. Printre aceștia s-a numărat și Adriana Bahmuțeanu, care a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care își exprimă durerea dar și revolta.

Adriana Bahmuțeanu a rabufnit dupa moartea lui Mihai Constantinescu. Ce mesaj a postat pe contul său de Facebook?

Ce mesaj i-a dedicat Adriana Bahmuteanu regretatului artist Mihai Constantinescu pe pagina sa de Facebook
Ce mesaj i-a dedicat Adriana Bahmuteanu regretatului artist Mihai Constantinescu pe pagina sa de Facebook

Adriana Bahmuțeanu a ținut să le transmită tuturor celor care au fost revoltați de faptul că posturile de televiziune au difuzat din abundență detalii despre moartea marelui artist, că reporterii și-au făcut doar treaba și este foarte bine ce au făcut. De asemenea, în aceeași postare Adriana își exprimă și regretul pentru trecerea în neființă a interpretului Mihai Constantinescu.

„Acum, că s-a dus, deși mi-aș fi dorit să mai stea și să ne mai zâmbească un pic, unora li se pare indecent că televiziunile titrează cu titluri mari vestea trecerii în neființă a marelui artist. Niște doamne chiar blamează presa care, în nemernicia ei, își permite să le amintească tuturor cine a fost Mihai Constantinescu și ce-a făcut el la viață lui, fie-i țărâna ușoară!

Eu una cred că mai ales acum rolul presei este să-i aducă dragului nostru Mihai un ultim omagiu! Un mare artist care și-a trăit viața decent și simplu, care acum 30 de ani umplea stadioane, ca și acum câțiva ani, când la Forța Zu a fost aplaudat de mii de tineri din noua generație! Un artist pe care televiziunile îl iubeau, îl promovau și unde era mereu invitat să cânte sau să povestească ce mai făcuse”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe Facebook.

Compozitorul și interpretul de muzică ușoară Mihai Constantinescu a murit, marți seara, în jurul orei 19:00, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, după un stop cardio-respirator neresuscitabil. Artistul în vârstă de 73 de ani era în comă din luna mai a acestui an.

Mihai Constantinescu a fost condus azi, 31 octombrie pe ultimul drum. Cei care l-au iubit și admirat și-au luat la revedere de la artistul de muzică ușoară la Cimitirul Ghencea Militari, acolo unde a avut loc slujba de înmormântare.

Urmăriți Impact.ro și pe