Dezvăluiri importante despre unde va antrena Mircea Lucescu. „Va ajunge la un club mare”

Marian Cărăvan 01.05.2020, 12:31
Dezvăluiri importante despre unde va antrena Mircea Lucescu. „Va ajunge la un club mare”

Mircea Lucescu va antrena la un club mare, iar acest lucru se va întîmpla la vară. Dezvăluirile au fost făcute de impresarul Vadim Shabily.

Dezvăluiri importante despre unde va antrena Mircea Lucescu. „Va ajunge la un club mare”

De antrenorul român Mircea Lucescu se leagă unele dintre marile succese ale fotbalului românesc și internațional. A creat echipe de succes acolo unde a antrenat, dar a avut și momente mai puțin inspirate. Acestea sunt însă izolate și pălesc în fața impresionant al tehnicianului român. Mircea Lucescu a antrenat ultima oară naționala Turciei, însă rezultatele nu au fost cele scontate de oficialii federației de fotbal din țara respectivă și „Il Luce” a redevenit în scurt timp liber de contract. Deși ulterior a mai avut oferte, Mircea Lucescu le-a refuzat. Acum, la 74 de ani, poate reveni în fotbal, și nu oricum, ci la un club mare.

Informația a fost furnizată de impresarul Vadim Shabily, care ține legătura cu antrenorul român.

„Am vorbit ieri cu el, este izolat in Bucuresti. Totul este in regula si mi-a spus ca se va intoarce in fotbal din vara. Va prelua o noua echipa. Este un om care nu poate fara sa munceasca. Este ingrijorat pentru toti fotbalistii, m-a intrebat de toti.

A avut multe oferte si inca are. L-au dorit Santos, Fenerbahce, Besiktas. Vorbeste portugheza perfect, nu are probleme nicaieri. Din vara va ajunge la un club mare”, a spus Vadim Shabily pentru postul 1+1.

Mircea Lucescu l-ar putea consilia pe fiul său la Fenerbahce

Mircea Lucescu ar putea face echipă cu fiul său, la Fenerbahce

Presa din Turcia a oferit în această săptămână informația că Fenerbahce este interesată de aducerea lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică a echipei din Istanbul. Deocamdată, Lucescu junior se află sub contract cu formația saudită Al Hilal, alături de care a câștigat anul trecut Cupa Campionilor Asiei. Conform Fotospor, oficialii lui Fenerbahce sunt gata să ofere 2 milioane de dolari pentru achitarea clauzei de reziliere a contractului pe care antrenorul român îl are în Arabia Saudită. Tot pe malul Bosforului ar putea veni și Mircea Lucescu, în postul de director tehnic.

Presa din Istanbul susține că președintele lui Fenerbahce, Ali Yıldırım Koç, l-ar vrea în lot pe internaționalul român Ianis Hagi, fotbalistul împrumutat de Genk la Glasgow Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive în 11 apariții în tricoul formației scoțiene.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI