Dezvăluiri despre mariajul unui prezentator cunoscut de la Antena 3. Soţia bărbatului a trăit momente groaznice: “I-a chinuit atât pe ea, cât și pe copii”

Ana Anitoiu, Coteț Alexandru 20.06.2021, 20:01

Au fost făcute dezvăluiri tulburătoare despre un prezentator cunoscut de la Antena 3. Soția bărbatului ar fi trăit momente groaznice alături de el, înainte de a decide să divorțeze. Femeia ar fi fost agresată și înșelată, iar problemele nu s-ar fi terminat odată cu încheierea căsniciei.

Cine este prezentatorul de la Antena 3 care și-ar fi agresat soția

Prezentatorul Florin Iulian Badea dă startul zilei, de luni până vineri, cu Jurnalul orei 06:00 de la Antena 3. Deși la televizor nimic nu îi trădează problemele personale, se pare că jurnalistul ar avea o viață deloc perfectă în spatele camerelor de filmat. Soția lui ar fi divorțat de el deoarece el ar fi agresat-o și înșelat-o.

“A divorțat de el din cauza scandalurilor, a agresiunilor fizice și a traumelor psihice pe care i le-a provocat. L-a părăsit după trei ani în care i-a chinuit atât pe ea, cât și pe copii. A divorțat de el la notar. A și înșelat-o, ceea ce a pus la tot capac”, a spus o apropiată a fostului cuplu, potrivit cancan.ro.

Dezvaluiri despre mariajul unui prezentator cunoscut de la Antena3. Sotia barbatului a trait momente groaznice
Florin Iulian Badea

Soția prezentatorului a cerut ajutorul poliției

În plus, soția lui Florin Iulian Badea ar fi luat în calcul să meargă la Poliție cu scopul de a obține un ordin de protecție împotriva lui, precum și să monteze camere de supraveghere, deoarece el o vizitează neinvitat, ca să-și vadă copiii.

“Fosta soție ia în calcul să monteze camere de supraveghere pentru că vine neinvitat să-și vadă copiii. Între părți, există, de altfel, proces pe rol pentru stabilire program vizitare minori. A fost și la poliție, dar i s-a transmis că nu se poate face nimic, până nu se termină procesul”, a spus aceeași sursă.

Prezentatorul de la Antena 3, probleme cu banii

De asemenea, se pare că prezentatorul de la Antena 3 are probleme cu banii. Florin Iulian Badea nu ar plăti pensia alimentară pentru cei doi copii ai săi, în ciuda faptului că s-ar împrumuta de la colegi din presă cu acest pretext.

“Se împrumută sub pretextul că trebuie să achite copiilor pensie alimentară. Dar el nu a mai plătit nimic de trei luni. Fosta lui soție se află în proces cu el și cu firma lui, prin avocat și executor, pentru a recupera creanțele. Sunt două procese deschise la Judecătoria Sectorului 6. Nu a mai dat un leu de trei luni. Femeia este disperată, a fost contactată de mai multe persoane care i-au spus că i-au dat bani cu împrumut și că nu și-au mai recuperat datoriile. În plus, el o denigrează mereu, în special în fața colegilor lui din presă”, a spus aceeași persoană.

Prezentatorul a fost condamnat la închisoare

Pe 7 decembrie 2020, prezentatorul TV de la Antena 3 s-a ales cu un dosar pe numele său, după ce a condus sub influența alcoolului. Apoi, la 19 martie 2021, Florin Iulian Badea a fost condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii menționate.

Prezentatorul de la Antena 3 a comis această infracțiune la data de 13 ianuarie 2019. Totuși, Florin Iulian Badea a scăpat de anul pe care ar fi trebuit să îl petreacă în spatele gratiilor, deoarece s-a hotărât suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe o perioadă de doi ani.

Urmăriți Impact.ro și pe