Totul despre plecarea lui Cove de la Vorbeşte Lumea. Prezentatorul a dezvăluit motivul: “Vă las cu toată gașca”

Nicu Stan, Dragos Ștefănescu 20.06.2021, 07:49
Totul despre plecarea lui Cove de la Vorbeşte Lumea. Prezentatorul a dezvăluit motivul: “Vă las cu toată gașca”

Totul despre plecarea lui Cove de la Vorbeşte Lumea. Prezentatorul a dezvăluit motivul: “Vă las cu toată gașca”. Ce se întâmplă cu celebrul prezentator, vedeți în articolul de mai jos.

Unde a dispărut Cove de la Vorbește Lumea. ”Vreau să fac un anunț extrem de important”

Cove a dispărut de la Emisiunea Vorbeste Lumea de câteva zile, iar noi vă spunem totul despre plecarea celebrului prezentator.

Lora şi-a dat demisia de la Vorbeşte lumea în urmă cu câteva zile, iar acum o altă veste cutremură piața media. Cove nu a mai fost văzut de două zile în emisiunea de la PRO TV, iar fanii acestuia s-au întrebat de ce nu mai apare prezentatorul la televizor.

Gabriel Coveseanu filmeaza pentru un film in aceste zile
Gabriel Coveseanu filmeaza pentru un film in aceste zile

Cove a făcut personal anunțul

Simțind asta, Gabriel Coveșeanu a explicat prietenilor lui virtuali care este, de fapt, adevărul. Astfel, îndrăgitul om de televiziune a făcut un anunț în stilul caracteristic și a anunțat de ce va lipsi în perioada următoare de la ”Vorbește lumea”.

Astfel,Cove a dezvăluit că este implicat într-un proiect foarte important, iar în următoarea perioadă va filma pentru un film la Hunedoara.

Anunțul lui Cove

”Bunii mei, vreau să fac un anunț extrem de important. Trebuie să vă anunț că pe mine Hollywood-ul mă cheamă, marii regizori Spielberg, Zeffirelli, Tarantino, vă spun m-au sunat încontinuu și după multe insistențe am acceptat să plec peste mări și țări. Mai exact, pe aici prin Hunedoara. Filmez un film de lungmetraj de mare succes. Vă las cu toată gașca mea”, a transmis Cove.

Mai marii PROTV au decis deja cine va fi alături de Cove în fiecare dimineaţă, în locul Lorei. Dacă până acum prezentatorul TV avea doar o singură colegă, în ajutorul său a venit o adevărată gaşcă.

Care sunt colegii lui Cove la Vorbește Lumea

Sore, Viviana Sposub, Theo Rose, Veverița și Coțofană sunt cei care vor aduce alături de Cove, buna dispoziţie în casele oamenilor, în fiecare dimineață.

”Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață”, a declarat Sore.

Viviana Sposub, din nou la Vorbește Lumea

 ”După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a declarat și Viviana Sposub.

Urmăriți Impact.ro și pe