Dezvăluirea alarmantă pe care Gabriela Firea i-a făcut-o lui Mihai Gâdea. Cum arată mesajele de amenințări primite din partea fratelui lui Nicușor Dan

Mirabela Vasile 16.09.2020, 10:20
Dezvăluirea alarmantă pe care Gabriela Firea i-a făcut-o lui Mihai Gâdea. Cum arată mesajele de amenințări primite din partea fratelui lui Nicușor Dan

Apar detalii incredibile din războiul pentur scaunul Primăriei Capitalei. Se pare că Gabriela Firea a făcut declarații cu privire la posibilul caz de trafic de influență în care e implicat Nicușor Dan. De asemenea, primarul general al Capitalei a declarat că a fost amenințată de fratele contracandidatului său. Totodată, cu amenințări a venit și controversatul afacerist Mihai Mitrache. Pentru acesta a intervenit candidatul dreptei la alegerile locale.

Gabriela Firea primește tot felul de amenințări

Se pare că Mihai Mitrache avea o terasă construită ilegal în Sectorul 4, iar Nicușor Dan a intervenit ca această construcție să nu fie demolată.

“Dăm la o parte trecutul şi prezentul domnului Mitrache, dar faptul că a construit ilegal în parc, pe spaţiul verde spune totul. Dăm la o parte traficul de droguri, traficul de persoane, lăsăm cine este domnia sa şi care îmi transmite şi mie acum mesaje de ameninţare, pentru că asta s-a întâmplat azi. Fratele domnului Nicuşor Dan îmi transmite mie mesaje de ameninţare, că o se ocupe el de mine, de familia mea.”, a declarat Gabriela Firea, pentru Antena 3.

Totodată Gabriela Firea susține că i s-a transmis prin tot felul de interpuși, cum este ”Câinelele”, care i-a spus să aibă grijă că o va păți pentru că s-a transmis în spațiul public acea înregistrare cu Nicușor Dan care face trafic de influență la Sectorul 4 și că va avea de suferit.

”Nu este normal să se ajungă la așa ceva”, a mai spus primarul general al Capitalei.

Razboi pentru scaunul de primar al Capitalei
Razboi pentru scaunul de primar al Capitalei

Firea primește mesaje ferme pentru a fi intimidată

După ce Mihai Gâdea a întrebat cum a primit mesajele de ameninţare, Gabriela Firea a răspuns: “Mesaje directe, mesaje – Ai grijă că domnul Mitrache are ac de cojocul tău”.

“Voi avea grijă ca în dezbaterea la care tot consideră domnul Dan nu am curaj să vin, o să-i demonstrez că nu am de ce să mă tem şi la dezbaterile de săptămâna viitoare, o să aduc tot ceea ce este necesar şi în susţinerea acestor afirmaţii.”, a mai spus Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei susține de asemenea că lucrurile au scăpat de sub control și s-a ajuns mult prea departe.

”În loc de o recunoaştere a situaţiei în care a intrat, a accentuat că este bine ce a făcut, apărând o ilegalitate şi apărând un interlop şi mai mult decât atât, prin persoane astăzi mi s-au transmis ameninţări să nu mai discut despre acest subiect, să nu mai am postări pe Facebook, să nu mai am niciun fel de declaraţie că o să ocupe ei de mine”., a conchis primarul Gabriela Firea.