Detaliul nesesizabil până acum din “Singur acasă” care schimbă tot filmul. Ce au observat fanii abia acum

Stan Filon 05.12.2020, 17:16
Detaliul nesesizabil până acum din “Singur acasă” care schimbă tot filmul. Ce au observat fanii abia acum

Detaliul nesesizabil până acum din “Singur acasă”. ”Singur acasă” rămâne filmul preferat de Sărbătorile de iarnă. Milioane și milioane de oameni îl văd în fiecare an și copiii deja în știu pe de rost. Cunosc fiecare scenă, însă cu toate acestea s-a de-abia acum s-a descoperit un detaliu foarte important!

Un detaliu neștiut până acum din filmul ”Singur acasă” a fost dezvăluit

Se pare că regizorul celebrului film a ascuns detalii importante, astfel încât oamenii să fie fascinați atunci când mai descoperă câte un element care pune cap la cap puzzle-ul ”Singur acasă”. După 26 de ani de la rima difuzare, fanii adevărați de-abia acum au descoperit motivul petru care părinții lui Kevin au putut s-l uite acasă de Crăciun.

Utilizatorul de Reddit matt01ss a postat pe contul sau un detaliu surprins doar dacă oprești imaginea cadru cu cadru. Astfel a descoperit că în momentul în care familia lui Kevin face curat în bucătarie, printre resturile aruncate la coș se află și biletul de avion al lui Kevin.

Așa l-au lăsat, de fapt, părinții singur acasă pe Kevin, de Crăciun

Cel care aruncă resturile este chiar tatăl lui kevin. Astfel, în momentul în care părinții își împart biletele la mașină, nu este sesizată absența acestuia, deoarece biletul său de avion a fost aruncat din greșeală la gunoi.

Dar când vom putea revedea momentul? Ei bine, primul film din serie, care a înregistrat un succes memorabil, va fi difuzat sâmbătă, 5 decembrie 2020, de la ora 20:00, pe Pro Tv.

Așadar, sâmbătă, 5 decembrie, ne așezăm din nou în fața televizoarelor și vom spune și noi toate replicile din primul film Singur acasă! De la ora 20:00, Joe Pesci își va începe din nou asaltul asupra casei lui Kevin, pe care acesta și-o va apăra cu determinare, curaj și un praf de… magie!

Când vor fi difuzate celelalte părți din ”Singur acasă”

Seria continuă cu „Singur acasă: Pierdut în New York” – 12 decembrie 2020 (ora 20:00) și „Singur acasă 3”, cu Alex D. Linz în rol principal – 19 decembrie 2020 (ora 20:00).

Filmul este scris și produs de John Hughes și regizat de Chris Columbus. În film interpretează Macaulay Culkin în rolul lui Kevin McCallister. Filmul a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur.

Cunoscut datorită interpretării personajului Kevin McCallister din filmele Singur Acasă și Singur Acasă 2: Pierdut în New York, Macaulay Culkin a devenit unul dintre cei mai de succes actori tineri după Shirley Temple. Bun prieten cu Michael Jackson, Macaulay Culkin a apărut în videoclipul piesei Black or White. Culkin se clasează pe poziția a doua a două topuri realizate de VH1 („100 Greatest Kid Stars”) și E! („50 Greatest Child Stars”).

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...