Detaliul neștiut despre Andra. Ani de zile a ascuns asta, dar acum le-a făcut dezvăluirea fanilor

Madlen Moraru 19.06.2020, 20:19

Andra a mărturisit și în cadrul unui interviu ce o deranja în trecut, la nivelul apariției sale. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și arată fără cusur, solista s-a declarat cândva deranjată de faptul că are pistrui. Totuși, jurata de la Românii au Talent a decis să treacă cu vederea peste acest detaliu insignifiant.

Detaliul mai puțin știut despre Andra

Detaliul mai puțin știut despre Andra. Ani de zile a ascuns asta, dar acum le-a făcut dezvăluirea fanilor (1)
Andra era deranjată în trecut de faptul că are pistrui, dar în prezent a făcut pace cu acest aspect

„Singura mea problemă e că am pistrui. Mai mulți. Și nu mă omor după acești pistrui, îmi plac la alte persoane, dar la mine nu”, mărturisea Andra și într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

De această dată, cele mai noi postări de pe InstaStory o înfățișează pe artistă cu pistrui, dar datorită unui filtru amuzant pe care l-a folosit peste pozele ei. Andra s-a mai bucurat de această funcție a aplicației și cu câteva zile în urmă.

Ani de zile a ascuns asta, dar acum le-a făcut dezvăluirea fanilor

În momentul în care se afla la filmări pentru o reclamă la brandul de produsele de frumusețe al cărui ambasador este, solista și-a scos telefonul și a decis să îi pună pistrui și partenerei sale de platou. Foarte mulți dintre fanii vedetei au rămas surprinși atunci când Andra mărturisea șocată că nu se dă în vânt după pistruii ei. Mai este cunoscut că a încercat ani la rând să își ascundă aspectul fizic mai puțin știut cu fond de ten și alte produse de make-up. Recent, artista a făcut și câteva precizări, ce au însoțit imaginile postate de Andra pe Instagram.

„Ce mi se pare ciudat e că mulți ani mi-am tot acoperit pistruii adevărați pe care îi am, nu ăștia din acest filtru. I-am acoperit cu tot felul de chestii, ba anticearcăn puternic, ba fondul de ten să fie foarte puternic, și acum mai nou văd că îmi place. O dată la cinci ani ți se schimbă gusturile.”, a mărturisit Andra, pe rețelele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe