Veste bună pentru fani! Se pregătește un nou film Singur Acasă. Ce actori vor juca în producție

Diana Radu / 11.12.2019, 20:21
Veste bună pentru fani! Se pregătește un nou film Singur Acasă. Ce actori vor juca în producție

”Singur acasă”, se bucură încă de o popularitate uimitoare la 28 de ani de la lansarea primului film din serie. Practic, a devenit un fel de tradiție pentru foarte mulți dintre români în perioada Sărbătorilor de iarnă. Având în vedere succesul pe care îl are, Disney va produce un nou lung metraj ”Singur acasă/Home Alone”. Ce actori vor juca în noua producție?

Disney pregătește un nou film ”Singur Acasă”. Cine sunt actorii care vor juca în noua producție?

Singur acasa 5, actori
Cine sunt actorii care vor juca în Singur acasa 5

Noul film ”Singur acasă”, nu-l mai avea pe Kevin McCallister în rolul principal, așa cum ne-am obișnuit. Din noua distribuție vor face parte actorii: Archie Yates, Ellie Kemper și Rob Delany. Yates, a mai jucat recent un rol principal în pelicula nominalizată la Globurile de Aur ”Jojo Rabbit”, însă potrivit unor surse din industrie nu el va fi cel care va interpreta rolul legendarului Kevin McCallister. Momentan acest repartizarea actorilor în roluri nu a fost făcută publică. În locul, puștiului care a făcut celebru filmul, regizorul noi pelicule, Dan Mazer, intenționează să aducă un copil reprezentativ pentru noua generație.

Preşedintele executiv al companiei Disney, Bob Iger, a confirmat că filmul ”Singur acasă”, din 1990, va avea o nouă versiune. Însă, de data aceasta filmul va fi reinterpretat de Disney pentru copiii care fac parte din noua generație. Și se pare că ideea de relansare a filmului a pornit chiar de la Macaulay Culkin, actorul care l-a interpretat pe Kevin McCallister.

”Singur acasă”, cea mai de succes comedie de Crăciun din istorie

Chiar dacă a trecut aproape un sfert de secol de la lansarea primului film ”Singur acasă”, comedia încă este nelipsită de pe micile ecrane în perioada Sărbătorilor de iarnă. Cea mai de succes comedie de Crăciun din istorie a adunat deja 28 de ani de la lansare. Cu toate că primul film din serie, scris de scenaristul John Hughes, a avut un buget de 18 milioane, acesta a adus încasări record de peste 476,7 milioane de dolari. John Hughes este cel care l-a descoperit pe Culkin pentru care a scris special scenariul.

De asemenea, filmul a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a rezistat în topuri 12 săptămâni la rând şi a avut cele mai mari încasări din lume în 1990. De aceea au fost realizate alte patru filme cu aceeaşi temă: ”Singur acasă 2: Lost in New York” (1992), Singur acasă 3” (1997), și ”Singur acasă 4” (2002). Iar acum urmează să apară și ”Singur acasă” 5.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI