În ce relație au rămas de fapt Răzvan Simion și Lidia Buble, după ce prezentatorul Antena 1 a anunțat despărțirea. Surpriză pentru fani

Iancu Andreea 20.07.2020, 08:40

Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1, și Lidia Buble, au decis să-și spună adio după cinci ani de iubire. Cu toate acestea, relația dintre ei continuă, însă sub o altă formă. Prezentatorul TV și artista păstrează astfel legătura permanent unul cu celălalt.

Care este relația dintre Răzvan și Lidia

Acum mai bine de o lună, Răzvan era cel care făcea un anunț neașteptat. Prezentatorul posta un mesaj de adio, după cinci ani petrecuți împreună cu Lidia. Deși el a argumentat decizia spunând că artista nu mai este fericită alături de el, de fapt motivele sunt altele. Potrivit surselor impact.ro, Lidia avea așteptări din partea lui Răzvan. Fostul său iubit nu s-a ținut de promisiuni și deci nu s-a convertit la religia penticostală și a întârziat să vină cu cererea în căsătorie.

Deși nu mai formează un cuplu, Lidia și Răzvan sunt de nedespărțit. Iar asta se datorează faptului că prezentatorul de la Neatza este managerul artistei. El este cel care se ocupă de agenda de concerte și stabilește tariful pentru spectacole împreună cu toate contractele Lidiei de imagine.

Și-au spus adio, dar au rămas împreună ca artist și manager
Și-au spus adio, dar au rămas împreună ca artist și manager

Drumul profesional, parcurs împreună

Chiar din momentul despărțirii, Răzvan a anunțat că viața lor personală va fi separată de cea profesională, unde vor continua colaborarea. Așadar, Răzvan va continua să o managerieze pe Lidia, ajutând-o din punct de vedere profesional. Iar asta îi aduce câștiguri suplimentare matinalului. Astfel, în timp ce vedeta încasează între 2000 – 2800 de euro pentru un spectacol, managerul ia 15%. La un mic calcul reiese că Răzvan se bucură de un câștig ce variază între 300-420 de euro pentru fiecare concert al Lidiei.

Cu toate acestea, în perioada în care cei doi formau un cuplu, toți acești bani erau probabil la comun. De această dată însă, drumurile personale ale celor doi nu se vor mai intersecta.