Lidia Buble și Răzvan Simion, moment stânjenitor. Ce s-a întâmplat la prima lor întâlnire în timpul emisiunii de la Antena 1

Diana Dumitrache 17.07.2020, 16:45

Anunţul că s-au despărţit a fost un şoc pentru fani! La două luni de la separare, Lidia Buble și Răzvan Simion au avut parte de un moment cu adevărat stânjenitor. Ce s-a întâmplat la prima lor întâlnire la TV.

Lidia Buble și Răzvan Simion, moment stânjenitor, în direct, la TV

După două luni de la anunţul despărţirii, Lidia Buble (26 de ani) şi Răzvan Simion (39 de ani) au stat faţă în faţă, în direct, la “Neatza cu Răzvan şi Dani”. Asta după ce artista a fost invitată în emisiunea de la Antena 1 pentru a vorbi despre cel mai nou single lansat – “Cu ochii ăia verzi”. Aşa cum era de aşteptat, cel care i-a luat interviul a fost Dani. Acesta, însă, parcă nu îşi găsea cuvintele. A încercat să o tragă de limbă pe frumoasa blondină, însă nu prea i-a ieşit.

Ești pentru prima oară în mulți ani într-o mare dificultate să formulezi întrebări, i-a spus Răzvan. Nu a durat mult până a venit şi replica lui Dani: Stai liniştit, i-am luat interviuri şi Mihaelei Rădulescu!

Emoţiile au fost vizibile în ceea ce îi priveşte pe Răzvan şi pe Lidia, cei doi încercând din răsputeri să se comporte normal. Dani Oțil a bătut chiar și un apropo la despărțirea dintre cei doi.

Lidia Buble și Răzvan Simion, moment stânjenitor. Ce s-a întâmplat la prima lor întâlnire în timpul emisiunii de la Antena 1
Lidia Buble și Răzvan Simion, moment stânjenitor. Ce s-a întâmplat la prima lor întâlnire în timpul emisiunii de la Antena 1

Da, sunt foarte bine, sunt fericită. Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta, a răspuns imediat Lidia, după care s-a făcut liniște în platou.

Dacă altădată cei doi îşi aruncau priviri pline de iubire şi îşi demonstrau dragostea cu fiecare ocazie, de data aceasta prezentatorul şi cântăreaţa au fost puşi într-o situaţie stânjenitoare.

Lidia şi Răzvan au rămas în relaţii bune de dragul colaborării

După 5 ani de relaţie, cei doi foşti iubiţi au rămas prieteni şi au decis să continue colaborarea. Răzvan Simion este impresarul cântăreţei.

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită. Vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifica despărţirea de Lidia