Detaliul neașteptat care dă peste cap ancheta Caracal! Ce s-a aflat în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu: „Lucrurile sunt foarte complicate și relevă alte infracțiuni”

Stefan Daniel 13.09.2019, 17:54
Detaliul neașteptat care dă peste cap ancheta Caracal! Ce s-a aflat în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu: „Lucrurile sunt foarte complicate și relevă alte infracțiuni”

Ancheta în cazul Caracal devine tot mai dubioasă, dacă e să ascultăm părerile avocatului Tonel Pop. Acesta a făcut iar declarații care ridică numeroase semne de întrebare și aproape că dă peste cap încrederea în autorități. Avocatul familiei Luizei a stat mult timp la DIICOT pentru că vreo trei ore s-a căutat CD-ul cu înregistrarea convorbirii dintre Alexandra Măceșanu și operatorii 112. Cumva, acea înregistrare și transcripturile au fost de negăsit. Avocatul a părut iar profund nemulțumit de modul în care decurge ancheta.

Cazul Caracal se complică în mod intenționat?

Detaliul neașteptat care dă peste cap ancheta Caracal! Ce s-a aflat în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu: „Lucrurile sunt foarte complicate și relevă alte infrațiuni

Avocatul Tonel Pop este deja renumit pentru afirmațiile sale care mai mult ridică semne de întrebare în cazul Caracal. Avocatul are un talent deosebit în a-i băga pe jurnaliști și mai mult în ceață, dar el sugerează mereu că se încearcă mascarea anumitor evidențe.

„Am stat foarte mult și pentru faptul că circa trei ore au căutat înregistrarea de la 112. Plicul unde trebuia să fie CD era sigilat, dar era gol. După trei ore au găsit un CD, nu știu dacă e cel original, nu cred, dar nici din ce am ascultat acolo pare se că situația e total alta decât cea care a fost scoasă pe presă. Nu pot spune exact despre ce e vorba.

Dar pot să spun că transcripturile nu coincid cu înregistrarea în puncte esențiale vitale și nici nu sunt redate, ce a ieșit în presă, ce a fost acolo. Lucrurile sunt foarte complicate și relevă o altă situație de fapt și alte infrațiuni, inclusiv de acoperire a polițiștilor”, a declarat Tonel Pop.

Crimele din Caracal vor fi reconstituite de procurori

Luni, 16 septembrie, procurorii vor da startul unei reconstituiri a crimelor din Caracal. Alexandru Cumpănașu a anuțat și el pe pagina sa de Facebook, dar acesta spune că fără a arde un corp uman, reconstituirea nu e credibilă.

„Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anunţată de către procurori că luni şi marţi va avea loc RECONSTITUIREA la CARACAL a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlineşte 16 ani. Nu ştiu dacă vor include şi EXPERIMENTUL JUDICIAR solicitat de NOI, respectiv simularea în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc a arderii unui corp omenesc în acel butoi.

Este macabru, trist, oribil dar dacă abia la solicitarea noastră vor face acest lucru atunci este grav. Ar fi trebuit să-l facă înainte de a termina cercetarea la faţa locului. Dacă nu va include acest experiment atunci această reconstituire nu valorează nimic! Oricum ar fi mă simt mâhnit şi trist după atâtea zile de neputinţă a procurorilor şi poliţiştilor!”

Urmăriți Impact.ro și pe