Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ce detaliu i-a scăpat lui Dincă în fața anchetatorilor și ce plănuiește să facă familia Alexandrei Măceșanu

Ce detaliu i-a scăpat lui Dincă în fața anchetatorilor și ce plănuiește să facă familia Alexandrei Măceșanu

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal care a spus în primă fază că el le-a omorât pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, și-a schimbat declarațiile în fața anchetatorilor. Cu toatea astea, un detaliu semnificativ i-a scăpat lui Dincă la ultimele audieri. În plus, familia Alexandrei Măceșanu a făcut un anunț important privind acest caz care a îngrozit o țară întreagă.

Ce detaliu i-a scăpat lui Dincă în fața anchetatorilor

În primă fază, Gheorghe Dincă a șocat pe toată lumea prin declarațiile sale potrivit cărora el le-a omorât pe tinerele Alexandra Măceșanu și Gheorghe Dincă.

Acum, însă, bărbatul de 66 de ani nu își mai amintește ce a declarat prima dată. Chiar asta le-a spus anchetatorilor, joi – 12 septembrie, la ultimele audieri.

Prezent din nou în fața oamenilor legii, el nu a mai fost deloc cooperant și nu și-a mai menținut afirmațiile făcute inițial.

Cu toate astea, un detaliu i-a scăpat lui Dincă în fața anchetatorilor. Mărturisile le-a făcut reprezentantul legal al familiei Luizei Melencu.

„Eu şi anchetatorii am înţeles mult mai multe lucruri. El oferă noi detalii prin faptul că la un moment dat are scăpări, se enervează, are tremur la anumite observaţii şi atunci aflăm mai multe decât vrea să spună.

Rămâne să speculăm aceste lucruri, în sens juridic, ca să aflăm cât mai repede care e adevărul”, a spus avocatul Tonel Pop, potrivit digi24.ro.

Pe 15 septembrie este aniversarea Alexandrei Măceșanu. Ce plănuiește să facă familia tinerei

Pe 15 septembrie este aniversarea Alexandrei Măceșanu

Ce plănuiește să facă familia Alexandrei Măceșanu

S-au scurs săptămâni bune de la disparația Alexandrei Măceșanu, iar ancheta se află în continuare în atenția publică, amănunte noi apărând la tot pasul.

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a postat pe o rețea de socializare un mesaj important pentru toți cei care și-au arătat solidaritatea în acest timp față de situația tinerei.

“Dragi romani, Duminica aceasta pe 15 Septembrie Alexandra implineste 16 ani. Impreuna cu parintii lui Alex am decis sa va asteptam pe toti in Piata Revolutiei (in fata la Ministerul de Interne).

Curajul acestui copil trebuie sa ne inspire, sa ne uneasca si sa ne trezeasca pentru a lupta pt copiii nostri. Va astept pe toti sa dam un semnal clar tuturor autoritatilor ca asa nu se mai poate si ca DREPTUL LA VIATA nu este NEGOCIABIL.

Va asteptam la un miting pasnic. Puteti sa veniti cu intreaga familie, fara sloganuri politice. Acest copil merita respectul nostru si este momentul sa spunem NU abuzurilor, dezinteresului, complicitatii celor care ar trebui sa ne apere familiile.

HAIDETI SA NE TREZIM SI SA NE CEREM DREPTURILE!”, scrie Cumpănașu pe facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI