Detaliul ascuns despre viața lui Putin. I-a urmărit destinul. Astrologul Nelu Vicleanu, analiză în direct

Elena Avramescu 21.06.2022, 14:28
Detaliul ascuns despre viața lui Putin. I-a urmărit destinul. Astrologul Nelu Vicleanu, analiză în direct

Numerologul și astrologul Nelu Vicleanu a fost invitatul Laviniei Șandru la ediția de marți, 21 iunie, a emisiunii Impact LIVE, unde a vorbit despre importanța numerologiei pentru analizarea prezentului și viitorului, ținând cont de contextul în care omenirea se află, și anume cel al războiului dintre Ucraina și Rusia.

Vladimir Putin și cifra care i-a urmărit destinul

Nelu Vicleanu a ținut să precizeze că istoria se retetă constant, și că toate războaiele importante de până acum s-au aflat sub steaua 5. Ce reprezintă aceasta ne explică în felul următor:

„În primul rând, ar trebui să ne aducem aminte că viața noastră se învârte în rândul ciclurilor, și istoria se repetă, și totul este ciclic. Și în realitate, subiectul numărul 1 al zilelor noastre, războiul din Ucraina, nu este cu nimic nou, pentru că războaie știm că au fost tot timpul. Și ceea ce pentru noi este dificil este să vedem, că aici în Europa, este un război, și nu în Siria, Yemen, Etiopia sau în Iraq.

Dacă această istorie se repetă și privim în urmă, când au mai avut loc războaie, o să constatăm cu surprindere că războaiele globale, ale secolului XX, au izbucnit sub steaua 5. În astrologia japoneză, în fiecare an avem o stea care guvernează, care dă tonul întregului climat al unui an. Și anul acesta, noi ne aflăm sub steaua 5. Aceasta stea, 5, a mai fost în 1914, când a început Primul Război Mondial. De asemenea, a mai fost în 1941, când Al doilea Război Mondial a devenit global, apoi în 1950, atunci când a izbucnit Războiul Corean. Sub steaua 5 poate exista o tendință ca războiul actual să se extindă la o scară mondială.

La nivel global, putem spune că anul 2022 este al karmei politice, în care ies la suprafață, pe scena mondială, toate acțiunile, deciziile politice, pentru că anul acesta, națiunile lumii vor culege ceea ce au semănat. Agresorul poate moșteni o karmă foarte dură, pentru o perioadă de mult timp. Și vedem cum Rusia poate să-și asigure o reputație și o karmă foarte nepastă datorită acțiunilor pe care le-a făcut Putin”.

Detalii controversate despre starea de sanatate a lui Vladimir Putin
Vladimir Putin

După aceea, numerologul a vorbit și despre Vladimir Putin și cifra 7, care îi urmărește constant destinul, și ceea ce semnifică pentru liderul rus.

„Vladimir Putin s-a născut într-o zi de 7, mai precis 7 octombrie 1952, având cifra destinului 7. Anul acesta, Putin împlinește vârsta de 70 de ani, deci iarăși cifra 7. În 2022, din punct de vedere numerologic, el se află în an personal 7, o cifră asociată și cu puterea spirituală sau misterioasă a lui Dumnezeu. În același timp, pe 9 mai 2022, s-au aniversat 77 de ani de la victoria sovietică împotriva Germaniei naziste. Dacă ne uităm în Biblie, vedem că porunca a 7-a este Să nu comiți adulter.

Apoi, o literă despre care s-au tot întrebat numeroși ziariști, analiști, acea literă Z, vedem că este este formată din doi de 7. Înafară de aceste conotații numerologice, cifra 7 este asociată și cu zeița Minerva, care este zeița înțelepciunii și a războiului drept, pentru cauza juste, pentru apărare, spre deosebire de Ares care era zeul războiului nedrept și ai violenței. De asemenea, Z este a 26-a literă a alfabetului latin și Z îi corespunde lui Dumnezeu. Și în același timp, în alfabetul ebraic, cifra 7 îi corespunde literei zaini, care înseamnă sabie, cuțit, topor. Până la urmă, liteza Z evocă și o dorință de victorie”, a mai spus numerologul și astrologul Nelu Vicleanu.

Urmăriți Impact.ro și pe