Detalii uimitoare despre familia juratului Românii Au Talent, Andi Moisescu. Imagini nemaivăzute cu cei doi băieți ai lui și ai Oliviei Steer. Foto

Redacția IMPACT 10.04.2020, 13:52
Detalii uimitoare despre familia juratului Românii Au Talent, Andi Moisescu. Imagini nemaivăzute cu cei doi băieți ai lui și ai Oliviei Steer. Foto

Pentru numeroase persoane care lucrează în televiziuni, pe platourile de filmare, ale celor mai urmărite emisiuni TV și reality-show-uri din România, activitatea de zi cu a fost afectată, de la izbucnirea pandemiei la nivel local. Situația lui Andi Moiesescu, este, însă, puțin mai diferită.

Ce face Andi Moisescu, pe perioada pandemiei

Vedeta Pro TV a ales să lucreze singur, în studio-ul care se află foarte aproape de locuința sa, fără echipele de pe platoruile de la „Apropo TV”, precum și de la „Românii au Talent”. Însă, Andi Moisescu lucrează intens de acasă, aproximativ 21 de ore pe zi, din cele 24, după cum a declarat chiar el, într-un interviu acordat publicației Click.

„Studioul este foarte aproape de casa mea şi aş putea spune că aici m-am izolat eu. Este un decor drăguţ, 360, deoarece filmez totul, atât pentru canalul meu de Youtube, cât şi pentru emisiune. Am trimis toată echipa acasă de la bun început şi am rămas singur aici, aşa că volumul de muncă este mai ridicat. Practic, duc emisia de „Apropo TV” de la un capăt la altul. Am avut şi zile cu 21 de ore de filmare, editare şi montare. Viaţa mea are două locaţii: acasă şi la studio! Cred că fiecăruia dintre noi ne lipseşte că nu ne mai putem vedea unul cu celălalt, că nu mai avem interacţiune”, a declarat Andi Moisescu.

Dar, chiar și așa, vedeta în vârstă de 47 de ani spune că are suficient timp pe care îl petrececu familia, cu soția sa, Olivia Steer și cu cei doi fii ai lor: mezinul Luca, în vârstă de 11 ani şi David, care are 13 ani.

Luca Moisescu. Foto: Click.ro
Luca Moisescu. Foto: Click.ro
David Moisescu. Foto: Click.ro
David Moisescu. Foto: Click.ro

 

Cei mici sunt pasionați de tehnologie și de vlogging, iar tatăl lor spune că descoperă multe lucruri noi cu ajutorul lor.

„Copiii şi tehnologia sunt ca fraţii, îţi dai seama. E o caracteristică a generaţiei lor. Nu cred că mai există vreun secret aici. Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi. Avem chiar discuţii aprinse în ceea ce priveşte plăcile video, de exemplu. Ca de la video editor la gamer, ca să zic aşa. Conţinutul de pe youtube la care se uită David şi Luca este foarte bun. Descopăr lucruri absolut senzaţionale cu ajutorul lor.

Sincer, ei mi-au şi deschis ochii. Datorită lor am ajuns să urmăresc nişte canadieni şi americani absolut excepţionali. Nu ştiu dacă ideea de influencer le este acum foarte aproape, dar vlogging-ul îi atrage, negreşit. Din moment ce au preferat ca ultimele recenzii la cărţile pe care le-au citit să fie sub forma unui video”, a spus Andi Moisescu despre copiii lui.

Olivia Steer a postat, în urmă cu câteva ore o fotografie pe pagina sa de Instagram, în care își declar iubirea pentru soțul ei.

„fac cromoterapie. mereu,
expunîndu-mă aurei tale orbitoare,
mă vindec de răni vechi
cu lumina violet
a chakrei tale superioare”, este mesajul postat de Olivia Steer la fotografia de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

fac cromoterapie. mereu, expunîndu-mă aurei tale orbitoare, mă vindec de răni vechi cu lumina violet a chakrei tale superioare.

O postare distribuită de Olivia Steer (@oliviasteer) pe

Urmăriți Impact.ro și pe