Românii au Talent Live Video pe Pro TV – Emisiunea de vineri, 10 aprilie

Daria Petrescu 10.04.2020, 09:44
Românii au Talent Live Video pe Pro TV – Emisiunea de vineri, 10 aprilie

Românii au talent revine cu edița a zecea, din sezonul 10, vineri 10 aprilie. Momente de neuitat și concurenți dornici să-i bucure pe toți cei care îi urmăresc, vor urca pe scenă. Telespectatorii au parte de momente de folclor spiritual, campioni la strongman care au publicat un thriller polițist. De asemenea, reveniri neașteptate vor face seara de vineri să fie una perfectă!

Românii au talent, ediția de vineri, 10 aprilie

Copiii vor fi din nou în centrul atenției și vor demonstra că pot face spectacol. ”Mi-am dorit foarte mult să ajung la această emisiune”, va spune un puști de 9 ani . Reacțiile juraților vor fi pe măsura momentului. ”Ai cântat ca un om mare. Te-ai transformat într-un artist!”, va spune Andra, încărcată de emoție.

Printre momentele care vor atrage atenția asupra situației actuale din țară se va număra și un pamflet despre birocrație. ”În deceniul următor, țara noastră o să fie o arhivă”, este unul dintre versurile piesei ”Țara hârtiilor” pe care telespectatorii o vor putea asculta, mâine de la 20:30 la PRO TV.

Va fi seara revenirilor în emisiune: ”Am revenit pentru că fanii au considerat că la vârsta mea încă am talent”, va afirma un concurent înainte de a urca pe scenă pentru a cânta. Despre cine este vorba și cum de-l va convinge pe Mihai Petre să exclame: ”E plăcerea mea vinovată”, aflăm în următoarea ediție Românii au talent.

”Eu asta vreau să văd la emisiune: ceva neașteptat, să mă surprindă”, va fi reacția lui Andi Moisescu la un moment de pe scenă. Cine îi va ridica pe jurați în picioare și care vor fi cele mai surprinzătoare talente, aflăm mâine, de la 20:30 în cea de-a zecea ediție.

Andra a apăsat butonul auriu pentru Siena Vușcan, în ediția trecută

Momente emoționante la Românii au talent, ediția de vineri seara, 3 aprilie. Andra a oferit Sienei Vușcan, în vârstă de 10 ani cel de-al zecelea și ultimul Golden Buzz al sezonului 10 .

Povestea de viață a micuței Siena este cu adevărat impresionantă, iar vineri seara a reușit să ridice sala în picioare, cu talentul ei. Fetița a cucerit-o pe loc pe Andra, care a apăsat ultimul butonul auriu din acest sezon.

Siena Vușcan a primit cel de-al zecelea Golden Buzz al sezonului
Siena Vușcan a primit cel de-al zecelea Golden Buzz al sezonului

Părinții Sienei sunt din Cluj, dar locuiesc în Huangdao, China, de șase ani. Aceștia mărturisesc că vor să călătorească în mai multe țări, dar deocamdată stau în China pentru că Siena are o carieră muzicală acolo. Părinții sunt profesori universitari.

Mama este profesoară de artă, tatăl – profesor de economie. Siena are o soră de șase ani și un frate de un an. Siena s-a născut în Statele Unite. La vârsta de cinci ani, Siena a ajuns în China cu părinții. Într-un an și jumătate, a învățat limba chineză. Vorbește foarte bine și engleza, iar acasă, în familie, vorbește doar în limba română.

Urmăriți Impact.ro și pe