Andreea Marin și Selly, dialog neconvențional. Ce mărturisiri i-a făcut vedeta, despre fiica sa, vloggerului de succes

Redacția IMPACT 07.04.2020, 13:09
Andreea Marin și Selly, dialog neconvențional. Ce mărturisiri i-a făcut vedeta, despre fiica sa, vloggerului de succes

În cel mai recent vlog al său, Selly a invitat-o pe Andreea Marin să i se alăture în calitate de invitat. Cei doi au purtat un dialog neconvențional, iar fosta prezentatoare de televiziune i-a făcut chiar și câteva mărturisiri vloggerului despre fiica sa, Violeta.

Andreea Marin și Selly, dialog neconvențional: „Până la 10 ani nu i-am permis să aibă nici telefon”

În deschiderea dialogului, Andreea Marin a povesti cum arată o zi din viața ei ca voluntar împotriva pandemiei, dar și ce a reușit să facă până acum prin campania „Prețuiește viața”. De asemenea, vedeta a povesitit cu ce-și mai ocupă timpul în izolare în afară de voluntariat, și anume cu grădinăritul. Apoi, Andreea a atins un subiect mai sensibil și anume cum este ea ca mamă în relația cu Violeta.

andreea marin, selly, dezvaluiri, violeta
Andreea Marin și Selly, dialog neconvențional: „Până la 10 ani nu i-am permis să aibă nici telefon”

Întrebată de Selly dacă Violeta este la curent cu tot ce mișcă pe internet, Andreea Marin a spus că într-o oarecare măsură, deoarece până la vârsta de 10 ani nu a avut acces la telefon. Vedeta a explicat că a vrut ca Violeta să se bucure de jocurile copilăriei în natură, nu să fie prizoniera unei lumi virtuale.

„Fiica mea are puțin peste 12 ani. Până pe la 10 ani nu i-am permis să aibă nici telefon, nici computer în afară de nevoile de la școală. De ce? Nu pentru că aș fi o înapoiată sau pentru că nu aș fi o mamă cu minte deschisă, ci pentru că mi-am dorit să nu piardă acel timp petrecut în natură, jocuri de copilărie pe care le-am avut și eu odinioară și care mi-au dezvoltat anumite abilități. Nu aș fi vrut să fie cu capul doar în computer, în această cutiuță și într-o lume virtuală. Are timp și pentru asta”, a declarat Andreea Marin.

La afirmația Andreei Marin, Selly a spus că este perfect de acord cu gândirea vedetei. Vloggerul consideră că un copil trebuie să fie supravegheat în permanență pentru a nu pica pradă device-urilor.

„Sunt perfect de acord cu treaba asta. Și eu am spus în repetate rânduri că un copil ar trebui să fie lăsat cu toate device-urile astea, dar să nu fie abandonat, să nu fie lăsat complet la mâna device-urilor”, a spus Selly.

Violeta este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. și încă de când a venit pe lume cei doi părinți au încercat să o protejeze cât mai mult de lumina reflectoarelor. De aceea, Violeta a avut doar câteva apariții publice. Într-un interviu mai vechi, Andreea spunea chiar că fiica sa nu are voie nici măcar să o urmărească la televizor, deoarece în ochii ei vrea să rămână simplu, mama.

Urmăriți Impact.ro și pe