Detalii noi în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Momentul exact în care artista a intrat în comă

Elena Avramescu 07.05.2021, 10:49
Detalii noi în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Momentul exact în care artista a intrat în comă

Detalii noi în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Au apărut noi informații ce pot schimba tot ce știam până acum în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Asta după ce profilerul Mihaela Brooks a analizat cât mai detaliat dosarul morții artistei, descoperind mai multe neconcordanțe.

Detalii noi în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Astfel că profilerul susține că după ce a discutat cu mai mulți specialiști a ajuns la concluzia că Maria Macsim a intrat în comă chiar după ce a suferit leziunile, însă în declarațiile sale Nicoară susține că aceasta a vorbit de mai multe ori cu artista, după accident.  Mihaela Brooks a decis, așadar, să analizeze mai multe informații din dosarul morții Mariei Macsim Nicoară, descoperind mai multe neconcordanțe. Ba chiar a comparat cazul cu cel al Mădălinei Manole.

Există o asemănare între soțul Mariei Macsim Nicoară și cel al Mădălinei Manole. Amândoi aveau amante, amândoi și-au găsit soțiile inconștiente pe jos și ei știau ce au pățit. De asemenea, ambele femei aveau o carieră în muzică, o carieră mai de succes decât a soților lor, a spus profilerul Mihaela Brooks.

În plus, investigatorul a discutat despre acest caz încă de la început și lasă de înțeles că s-au făcut mari greșeli.

Procurorul a luat în considerare declarația soțului mezzosopranei și a concluzionat că aceasta a fost la parinții săi, unde a consumat vin. La câteva ore după ce a ajuns acasă, în urma unui zgomot destul de puternic, Codrin Nicoară a găsit-o pe soția sa căzută la baza scărilor din casă în stare de semi conștiență. A dus-o în camera sa, acordându-i îngrijirile necesare. Între timp, acesta a șters treptele scării și peretele din acea zonă cu servețele umede, a mai spus Mihaela Brooks.

Detalii noi in cazul mortii mezzosopranei Maria Macsim Nicoara
Maria Macsim Nicoară

Ceea ce a surprins a fost faptul că declarațiile soțului mezzosopranei se pare că nu au fost tot timpul aceleași, astfel că s-au creat discrepanțe în declarații. În plus, Mihaela Brooks ridică un semn de întrebare legat de urmele de sânge.

Întervin câteva neconcordanțe între declarațiile acordate de soțul Codrin Nicoară legate de locul unde a găsit-o pe soția sa căzută. Acesta le-a indicat inițial celor de la criminalistică zona situată între pragul ușii de acces în baie și prima treaptă a scării, pe parchetul gol din holul principal, contrazicându-se ulterior, în declarația scrisă, unde precizează că mezzosoprana căzuse pe partea stângă pe covor. Din măsurătorile realizate de criminaliști, rezultă faptul că între marginea covorului și baza scărilor este o distanță de 70 de centimetri de parchet din lemn.

Tot soțul mezzosopranei a declarat că aceasta era în stare semiconștientă și chiar i-a spus că se simte rău și îi este greață. Un medic neurolog, care a analizat diagnosticul, spune că, „având în vedere natura și extinderea leziunilor, oricare dintre ele s-ar fi soldat în momentul producerii cu suspendarea stării de conștiență. Nivelul de afectare a integrității structurale a creierului exclude orice moment de recăpătare a conștienței după momentul producerii lor, ceea ce se poate observa cu ușurință în evoluția naturală a cazului”, deci în niciun caz femeia nu ar fi putut comunica și nici nu s-ar fi putut mișca, a mai spus profilerul, potrivit BZI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI