Bărbatul pe care îl iubea Andreea Berecleanu în adolescență. Ce făcea prezentatoarea TV pentru el, știa și profesoara

Nicu Stan 30.10.2021, 14:23

S-a aflat cine este bărbatul pe care îl iubea Andreea Berecleanu încă din adolescență. Ce făcea prezentatoarea TV pentru el, știa și profesoara ei. Cine este actorul pentru care Andreea Bereclanu făcuse o adevărată pasiune.

Andreea Berecleanu, îndrăgostită lulea de un actor celebru de la noi. Ce făcea pentru el pe vremea când încă era elevă

Andreea Berecleanu a facut destăinuiri incredibile din perioada în care era o adolescentă. Deși celebra prezentatoarea TV nu obișnuiește să vorbească des despre viața ei privată, de data aceasta a uimit pe toată lumea cu declarațiile  dintr-un interviu recent. A recunoscut că a avut o mare pasiune pentru Florin Piersc Jr. când se afla în liceu.

Astfel, Andreea Berecleanu a mărturisit că o postare recentă făcută de Florin Piesic Jr. pe rețelele de socializare i-a trezit amintirile din perioada adolescenței, timp în care îl admira tare mult.

Andreea Berecleanu chiulea de la scoala pentru a-i vedea piesele lui Florin Piersic Jr.
Andreea Berecleanu chiulea de la scoala pentru a-i vedea piesele lui Florin Piersic Jr.

De ce chiulea Andreea Berecleanu de la școală

În plus, vedeta TV a povestit că pe vremea liceului dezvoltase o pasiune pentru actor și chiar au fost dăți când a chiulit de la școală pentru a merge la spectacolele lui.

„Am văzut recent contul de Instagram al lui Florinel Piersic și râdeam de una singură că el face niște chestii din astea, în stilul lui și are umorul ăla al lui.

Ce diferență de vgârstă este între cei doi

Și mi-am adus aminte că, odată, am chiulit, învățam seara, cred că eram prin clasa a XI-a. Și am chiulit cu voia profesoarei. Am plecat mai multe fete pentru că Florinel avea spectacol la Casandra.

Îl admiram, bineînțeles, sunt un pic mai mică de vârstă. Florinel are 53 de ani și eu am 47. Avea spectacol de an la Casandra, era pe cheiul de vest. Am chiulit ca să-l vedem acolo, ei erau practic absolvenți. Noi, fetele, am mers pentru el, dar nu ne dai dreptate?”, a spus Andreea Berecleanu, în emisiunea lui Florin Călinescu.

Andreea Berecleanu, o femeie împlinită

Andreea Berecleanu este o femeie împlinită, căci după divorțul de Andrei Zaharescu și-a găsit dragostea în brațele lui Constantin Stan.

Prezentatoarea TV a mărturisit că medicul a cerut-o de soție la puțin timp după ce au decis să formeze o cuplu, însă au făcut nunta abia 3 ani mai târziu, din respect pentru cei doi copii ai ei.

Când a cerut-o de soție medicul Constantin Stan pe Andreea Berecleanu

„Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea.

După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie”, spunea Andreea Berecleanu cu ceva timp în urmă, pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe