EXCLUSIV

Detalii incredibile despre nunta Nicoletei Nucă. Motivul pentru care Ștefan Bănică nu se află pe lista invitaților. EXCLUSIV

Oana Pascaru 04.08.2021, 16:18
Detalii incredibile despre nunta Nicoletei Nucă. Motivul pentru care Ștefan Bănică nu se află pe lista invitaților. EXCLUSIV

După o relație de patru ani cu toboșarul, Alex Ursache, Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie. Aflați într-o vacanță în Istanbul cei doi se bucură de momente frumoase împreună dar, în același timp, își fac și planuri pentru nunta care cel mai probabil o să fie anul viitor. Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară le-a declarat în exclusivitate reporterilor de la Impact.ro cum își dorește ea să arate evenimentul dar și pe cine are deja pe lista de invitați.

Detalii despre nunta Nicoletei Nucă. Motivul pentru care Ștefan Bănică nu se află pe lista invitaților!

Nicoleta Nucă a devenit cunoscută în urma competiției muzicale , de la Antena 1, din 2015. În urma unor preselecții riguroase făcute de aprigii jurați, vedeta a reușit să le demonstreze tuturor că este un “munte” de talent când vine vorba de muzică. Pe tot parcursul competiției, aceasta a fost “eleva” lui Ștefan Bănică Jr., apărând la acea vreme o serie de speculații potrivit cărora între cei doi ar fi existat o chimie și un schimb de priviri.

Așa cum am spus-o și în timpul show-lui, îl admir pe Ștefan Bănică din punct de vedere artistic și a fost o onoare să lucrez cu el, și da, este un bărbat carismatic, dar asta nu schimbă faptul că la X-Factor am participat pentru a-mi încerca puterile și pentru a cuceri jurații și publicul cu vocea și muzica mea. Păstrez legătură doar cu Alex Florea dintre toți concurenții de la X-Factor, el e unica persoană cu care chiar am legat o prietenie adevărată și frumoasă. Cu ceilalți și, inclusiv, cu Ștefan Bănică, am rămas la nivel de cunoștințe care își trimit urări de sărbători, spunea Nicoleta Nuca în urmă cu șase ani.

Detalii despre nunta Nicoletei Nucă și motivul pentru care Ștefan Bănică nu e pe lista invitaților
Nicoleta Nucă, pe scena X Factor

Contactată de reporterii Impact.ro, vedeta ne-a vorbit despre fericitul eveniment și anume despre faptul că anul viitor, cel mai probabil, o să se căsătorească cu alesul inimii. Ba mai mult, diva ne-a mai mărturisit și motivul pentru care nu are de gând să îl cheme și pe mentorul său, Ștefan Bănică la nuntă.

Nu cred că o să facem o nuntă mare, o să fie o petrecere în familie și cam atât. Cel mai probabil, acest eveniment va avea loc la anul, încă nu este stabilită. Nu cred că o să îl chem pe Stefan Bănică Jr. la nuntă pentru că nu o să facem o petrecere cu foarte mulți invitați. Noi ne dorim binecuvântarea de la Dumnezeu, acesta este cel mai important lucru. Eu cu iubitul meu ne cunoaștem de patru ani de zile și în acest timp ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt, ne-a spus aceasta.

Detalii despre nunta Nicoletei Nucă și motivul pentru care Ștefan Bănică nu e pe lista invitaților
Artista a primit inelul de logodnă

Ce spune despre colaborarea cu Kanal D

Nicoleta Nucă este una dintre vedetele celui de-al 7 lea sezon de la “Bravo, ai stil Celebrities”, de la Kanal D. Pe marginea acestui subiect, artista ne-a mărturisit că speră să lege cu fiecare concurentă în parte o relație de amiciție chiar dacă este un concurs de fashion destul de important.

O să particip la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Eu în primul rând nu aș vrea să rivalizez cu nimeni. Nu vreau să răman cu vreo dușmănie cu cineva, ci îmi doresc să rămânem colegi și prieteni pe viitor, după terminarea show-ului, a conchis pentru Impact.ro, Nicoleta Nucă.