Concurentă surpriză la „Bravo, ai stil”. Celebra blondă vine de la Pro TV

Stan Filon, Alexandra Chiric 30.07.2021, 19:26

Emisiunea ”Bravo, ai stil” revine în forță pe micile ecrane, cu concurenți surpriză. Una dintre noile apariții anunțată de producătorii emisiunii este o prezență foarte agreabilă, admirată în special de reprezentanții sexului tare. Aceasta întoarce toate privirile și se anunță a fi o concurentă redutabilă.

Concurentă surpriză la „Bravo, ai stil”

Așadar, producătorii ”Bravo, ai stil” au venit cu o surpriză tare plăcută, mai ales pentru bărbații care urmăresc faimoasa emisiune de la Kanal D. Cea care se va alătura emisiunii este frumoasa Otniela Sandu, cunoscută publicului larg de la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, unde a sucit mințile concurenților, dar și a multor telespectatori.

Frumoasa Otniela este un pariu aproape câștigat de producătorii emisiunii, deoarece frumoasa blondină este foarte populară. Este urmărită de nu mai puțin de 198 de mii de persoane, pe Instagram. După cum bine știm, a participat și la alte show-uri de televiziune, astfel că nu va lua contact pentru prima oară cu camerele de luat vederi.

Concurenta surpriza la Bravo, ai stil
Concurenta surpriza la Bravo, ai stil

Este deja cunoscută publicului

Dar cine este, mai exact, Otniela? Ei bine, tânăra a devenit cunoscută după ce a făcut parte din mai multe show-uri de televiziune. Părul ei lung, blond și cârlionțat i-a făcut pe mulți să o asemene cu celebra Shakira. Cel care a văzut asemănarea a fost colegul său de emisiune Florin Pastramă, care a spus că cele două femei frumoase seamănă destul de mult, spunându-i Shakira de România. ”Nu putea să-mi pronunțe numele. Îmi spunea Ortinela… fata aia cu ochii albaștri seamănă cu Shakira”, a povestit Otniela pentru libertatea.ro.

Tânăra arată foarte bine, dar pe lângă frumusețea cu care a fost înzestrată de mama natură, blondina etrece și mult timp în sala de fitness, iar rezultatele se văd cu ochiul liber, după cum puteți vedea în Galeria Foto. Deși acum este una dintre cele mai frumoase femei din România, Otniela a avut robleme serioase la naștere.

”Am avut luxaţie congenitală bilaterală din naştere. Au descoperit părinţii la o săptămână după ce m-am născut, pentru că nu aveam cutele de la picioare egale. Doctorul a spus că am şanse doar cu operaţie (asta însemna să-mi rupă picioarele şi să mi le pună în gips), dar cu riscul să fiu chiar mai rău. Bunica mea a intrat în legătură cu mama unui copil cu acelaşi diagnostic şi i-a spus că a purtat un aparat şi s-a refăcut. Atunci a vorbit bunica cu doctorul şi am încercat şi eu acel aparat aproape 3 ani. Doctorul a spus că e o minune că m-am refăcut”, a dezvăluit Otniela de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, într-un interviu mai vechi. Otniela iubește și este iubită. Radu Constantin, iubitul concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, este actor și regizor, iar într-un interviu mai vechi, acesta se declara copleșit de frumusețea partenerei lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...