Detalii bombă despre averea lui Toni Iuruc. Secretul lui a ieșit la iveală. Câți bani avea, de fapt, înainte de nunta cu Simona Halep

Iancu Andreea 08.12.2021, 16:05
Detalii bombă despre averea lui Toni Iuruc. Secretul lui a ieșit la iveală. Câți bani avea, de fapt, înainte de nunta cu Simona Halep

Soțul Simonei Halep este o persoană extrem de discretă în tot ceea ce face, devenind însă un subiect de curiozitate pentru mulți, mai cu seamă în privința situației financiare. Despre averea lui Toni Iuruc s-a speculat mult, unii considerând că omul de afaceri deține proprietăți scumpe și mașini de lux. În realitate, soțul jucătoarei de tenis nu s-ar bucura de venituri atât de generoase. Puțini știu câți bani avea înainte de nunta cu Simona Halep și ce avere are, de fapt.

Detalii neștiute despre averea lui Toni Iuruc. Câți bani avea soțul Simonei Halep înainte de nunta cu jucătoarea de tenis

Toni Iuruc este un om de afaceri de succes, cel puțin asta susțin mulți. Însă adevărul despre veniturile soțului Simonei Halep pare să dezvăluie o cu totul altă situație. Deși mulți au considerat că jucătoarea de tenis s-a alăturat unei familii extrem de bogate, partenerul său de viață nu este nici pe departe atât de bogat pe cât se părea. Toni Iuruc nu ar fi nici pe departe deținătorul unor afaceri prospere, proprietăți luxoase sau mașini scumpe, așa cum se credea.

Potrivit constantareala.ro, soțul Simonei Halep a fost promovat drept un miliardar cu o viață fără griji, însă realitatea este total diferită. Toni Iuruc ar deține un apartament obișnuit, cu trei camere, pe Șoseaua Ștefan cel Mare, în apropiere de Clubul Dinamo din București, în timp ce la mare nu are nicio proprietate. Se pare că singurul membru de succes al familiei Halep-Iuruc ar fi jucătoarea de tenis. Firma despre care se spune că este deținută de Toni Iuruc, AdVenture Advertising nu mai funcționează.

La mal de mare nu exista vreo proprietate de milionar, nici macar un apartament. Se pare ca singurul bogatas din familie este …. logodnica Simona Halep. Unica firma vehiculata oficial ca fiind o sursa de profit pentru Iuruc – AdVenture Advertising (implicata in campania electorala a lui Sorin Oprescu), este inchisa din data de 13 septembrie 2013, a explicat sursa citată înainte ca Simona Halep și Toni Iuruc să se căsătorească.

Detalii neștiute despre averea lui Toni Iuruc
Părinții Simonei Halep și mama lui Toni Iuruc, la nunta cuplului

Cine este, de fapt, omul de succes din familia Iuruc

În timp ce soțul său, Toni Iuruc, nu este neapărat un bărbat extrem de bogat, soacra Simonei Halep, Genica Iuruc, este cea care pare să țină frâiele în familie. Doamna Iuruc este extrem de puternică și asta ca urmare a experiențelor sale de viață. Genica Iuruc a ajuns să treacă prin momente grele după ce soțul său s-a stins din viață, în urmă cu 11 ani. Mama lui Toni Iuruc și-a dedicat viața fiului ei și l-a susținut.

După decesul soțului, doamna Iuruc a trebuit să preia afacerile familiei. Conform cancan.ro, soacra Simonei Halep conduce o firmă care se ocupă de mai multe spații din București, proprietăți pe care le închiriază. De asemenea, aceasta deține și un bloc pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Grădina Zoologică din Băneasa. Mama lui Toni Iuruc deține și terenuri în Otopeni, acolo unde ar fi construit o clădire de birouri și un depozit. Așadar, averea lui Toni Iuruc se află deocamdată în gestiunea mamei sale, lucru care pe soțul Simonei nu pare să îl deranjeze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...