Probleme medicale pentru soacra Simonei Halep. Ce se întâmplă cu Genica Iuruc

Andrei Cezar 13.10.2021, 14:47
Probleme medicale pentru soacra Simonei Halep. Ce se întâmplă cu Genica Iuruc

La mai puțin de o lună de la nunta cu Simona Halep, Toni Iuruc se confruntă cu probleme personale. Mama sa trece prin momente dificile, iar de câteva zile, Genica Iuruc se află în spital pentru câteva investigații mai amănunțite.

Soacra Simonei Halep, internată în spital pentru investigații

Genica Iuruc se află internată la o clinică privată de lux situată în cartierul Primăverii, din Capitală. Cel care dus-o la unitatea medicală a fost chiar fiul său. Toni Iuruc are foarte multă grijă de mama sa, iar zilnic o vizitează pe femeie pentru a se asigura că nu îi lipsește nimic. Acesta a mers să o vadă pe mama sa și marți, 12 octombrie 2021, conform cancan.ro.

Din fericire nu ar fi vorba de ceva grav, ci doar de câteva investigații mai amănunțite.

De altfel, Toni Iuruc este extrem de atașat de mama lui, mai ales că în urmă cu 11 ani omul de afaceri și-a pierdut tatăl în urma unei lungi suferințe.

Chiar dacă Toni și Genica Iuruc au clădit împreună un adevărat imperiu din afaceri imobiliare, soarca Simonei Halep nu a ieșit niciodată în evidență și nu își dorește să arate că face parte dintr-o familie înstărită. Deși este considerată o femeie bogată, prin aparițțiile sale nu lasă de înțeles acest lucru.

În ziua în care a fost surprinsă alături de fiul ei, Genica Iuruc a avut o apariție simplă. Soacra Simonei Halep era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri eleganți, o cămașă albă și un pulover de culoarea gri.

Pentru Genica Iuruc, pierderea soțului a fost o adevărată lovitură peste care cu greu a reușit să treacă. Femeia nu și-a mai refăcut viața, preferând să se ocupe în continuare de afacerile familiei. Toni Iuruc și mama sa dețin mai multe spații comerciale în București pe care le închiriază cu bani frumoși.

În plus, familia Iuruc mai deține și un bloc pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Grădina Zoologică din Capitală, dar și câteva terenuri în orașul Otopeni, pe care au fost construite clădiri de birouri și spații de depozitare.

Probleme medicale pentru soacra Simonei Halep. Ce se intampla cu Genica Iuruc
Probleme medicale pentru soacra Simonei Halep. Ce se intampla cu Genica Iuruc

Simona Halep despre nunta cu Toni Iuruc: ”Nu m-am stresat foarte tare, soțul meu s-a ocupat de pregătiri”

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie, la Constanța. Ei au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă, după care au mers la localul de lux din Mamaia pentru a sărbători. Petrecerea a fost una cu totul specială, la care au participat 300 de invitați. Cel care s-a ocupat de organizarea în amănunt a evenimentului a fost chiar soțul Simonei Halep.

Nu pot să spun că m-am stresat foarte tare cu nunta, pentru că soțul meu s-a ocupat de toate pregătirile, eu nu am mișcat un deget. Eu doar i-am spus că vreau flori albe, iar el s-a conformat. În rest s-a ocupat de toate, îi mulțumesc pentru acest lucru. Chiar m-am distrat, au venit mulți oameni, am fost cu familia și prietenii. Am dansat mult, am râs, iar apoi, la două zile eram în sala de sport. De aceea nu mi-e greu să mă concentrez la tenis”, a Simona Halep  la conferința de presă de după meciul cu Marta Kostyuk din turul doi de la Indian Wells, potrivit tennis365.com.