Ce face Toni Iuruc pentru afacerile familiei. Soţul Simonei Halep, ipostază neaşteptată

Ioana Bucur 03.12.2021, 17:41
Ce face Toni Iuruc pentru afacerile familiei. Soţul Simonei Halep, ipostază neaşteptată

Luna de miere s-a încheiat, așa că fericitul cuplu s-a pus pe treabă pentru a-și construi un viitor lipsit de orice grijă financiară. Evident, în condițiile date, niciun sacrificiu nu este prea mare, iar implicarea este totală. Iată ce face Toni Iuruc pentru afacerile familiei. Soțul Simonei Halep a fost surprins într-o ipostază neașteptată.

Toni Iuruc, prezent la datorie

Anii de muncă și disciplină pe terenul de tenis i-au adus câștiguri fabuloase Simonei Halep. După ce a spus cel mai important „DA” din viața sa, sportiva a făcut echipă cu soțul ei, Toni Iuruc care, în ultimii ani, a devenit un jucător important pe piața afacerilor imobiliare. Astfel, cei doi și-au unit puterile și au început să investească sume impresionante.

Se pare că domeniul preferat al cuplului rămâne piața imobiliară. Simona Halep și Toni Iuruc dețin mai multe proprietăți în București, Constanța și Brașov.

De puțin timp, sportiva a demarat recent lucrările pentru un imobil de dimensiuni impresionante, iar șef de șantier ar fi nimeni altul decât soțul său. Omul de afaceri a fost surprins de mai multe ori în vizită la locul construcției unde analizează cu multă atenție evoluția lucrărilor.

Fotoreporterii PlaySport.ro l-au surprins pe Toni Iuruc făcând mai multe ture în jurul construcției aflate lângă școala Floreasca. În prezența muncitorilor, Iuruc dă indicații și supraveghează lucrările zilnic. Din câte se vede, lucrările la clădirea din Sectorul 2 al Capitalei sunt aproape de finalizare.

Potrivit sursei citate, beneficiarul construcției de pe Calea Floreasca este firma familiei Halep, care are adresa sediului social pe strada Chiliei din Constanța.

Ce face Toni Iuruc pentru afacerile familiei. Sotul Simonei Halep, ipostaza neasteptata

„După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”

Sportiva nu este un nume nou în acest domeniu. Simona Halep și-a investit de mai mulți ani câștigurile din tenis în afaceri imobiliare: și-a făcut o casă în cartierul în care a copilărit, dar le-a făcut și părinților și fratelui ei una pe aceeași stradă cu ea, sportiva a ridicat două hoteluri în Brașov și Poiana Brașov, un bloc cu șase etaje cu apartamente de lux în Mamaia și un bloc cu două etaje în Constanța.

De când formează un cuplu cu Toni Iuruc, fostul lider WTA a mai renovat o superbă vilă în cartierul Primăverii și a mai construit o casă pe un teren de 10.000 de metri pătrați pe malul lacului Snagov.

Totuși, mai există un titlu pe care Simona Halep de-abia așteaptă să îl cucerească: cel de mamă.

„Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, spunea Halep, în urmă cu câteva săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...