Destinația de vacanță mult mai frumoasă decât celebrele Mykonos și Santorini din Grecia. Turiștii sunt fascinați

Beatrice Dumitru 06.06.2023, 23:50
Destinația de vacanță mult mai frumoasă decât celebrele Mykonos și Santorini din Grecia. Turiștii sunt fascinați

Grecia este una dintre destinațiile preferate de vacanță ale turiștilor din toată lumea. Aceștia s-au declarat fascinați de un oraș despre care au spus că este mai frumos decât cebrele Mykonos și Santorini, considerate perle ale Greciei. Despre ce destinație este vorba și în ce insulă se află.

Orașul din Grecia care i-a cucerit pe toți turiștii

Peste 12.000 de recenzii extrem de favorabile au fost postate pe platforma TripAdvisor, la categoria „Alegerea Turiștilor”, iar turiștii au fost cuceriți de frumusețea orașului cetate din Grecia. „Uluitor” este cuvântul folosit de aceștia pentru a descrie locul superb, mult mai frumos decât celebrele Mykonos și Santorini.

Este vorba despre Lindos, un oraș antic, aflat în insula Rhodos. Acesta este situat pe un deal, în mijlocul unui golf și și-a păstrat intactă frumusețea istorică, ceea ce îl fac un loc de vis. Structura arhitectonică din Lindos, cu case tradiționale, prezintă o simetrie absolută în ceea ce privește materialele folosite la construcții. Orașul se află la circa 50 de km sud de orașul Rhodos, pe coasta de est a insulei.

Destinația de vacanță mult mai frumoasă decât celebrele Mykonos și Santorini din Grecia. Turiștii sunt fascinați
Orașul Lindos din insula Rhodos, Grecia.

„Oraș fantastic, plin cu o mulțime de magazine pentru a cumpăra bijuterii, plus o acropolă frumoasă, cu multă istorie! Plimbarea până la acropole merită din plin, are priveliști uluitoare și să vezi monumentele antice este ceva ce pur și simplu nu poate fi ratat!”, scrie un turist încântat de orașul Lindos.

Un loc uimitor, este cel mai bun din ce am văzut în Rodos. Vedeți vechiul Lindos din vârful dealului și vizitați plaja și golful St Paul” / „Un loc absolut uluitor, cu multă istorie. O mulțime de magazine care vând suveniruri, mâncare, băuturi și haine. Plaje frumoase de asemenea”, au fost alte mesaje scrise de turiști.

Mai frumos decât Mykonos și Santorini

Cei care au ajuns în acest oraș spun că Lindos a câștigat primul loc în preferințele lor, înainte de Mykonos și Santorini, renumite pentru frumusețea lor.

„Nu mă așteptam la asta, am fost în Mykonos și Santorini, dar Lindos a fost la fel de frumos, poate mai frumos”, este un alt comentariu al unui turist din Australia.

Lindos a fost locuit încă din jurul anului 3.000 I.Hr., iar ruinele acropo-lisului, care se ridică la 116 metri înalțime, datează din secolul al IV-lea I.Hr., împreună cu cele ale Templului Athenei din același oraș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...