Despărțirea anului în showbiz-ul autohton? A ajuns la 58 de ani, iar iubita tinerică i-a spus adio

Ana Anitoiu 02.10.2020, 16:39
Despărțirea anului în showbiz-ul autohton? A ajuns la 58 de ani, iar iubita tinerică i-a spus adio

Piesa ”Să nu-mi iei niciodată dragostea” ar putea suna mai amar ca oricând pentru Dan Bittman. La cei 58 de ani ai săi, artistul a rămas fără iubita în vârstă de 24 de ani, care i-a ”luat inima și a plecat”.

Ce a spus fosta iubită a lui Dan Bittman

La finalul lunii februarie, Dan Bittman a atras atenția cu o relație nou-nouță, după ce a petrecut trei decenii alături de Liliana Ștefan. Și nu s-a îndrăgostit de oricine, ci cu artista Monica Odagiu, cu peste 30 de ani mai tânără decât el.

Atunci, Dan Bittman a închiriat un apartament, în nordul Bucureștiului, pentru a locui acolo alături de tânăra lui iubită. Însă, n-a fost să fie.

Când s-a decretat stare de urgență, Monica Odagiu a stat în izolare alături de sora ei mai mare, Ana, și de mama lor.

”Ne iubim maxim. Măcar dacă nu avem bărbați, între noi să ne iubim, că altfel… Pretendenți există, dar nu…”, a spus, amuzată Monica Odagiu, despre relația pe care o are cu sora ei, potrivit libertatea.ro.

Despărțirea anului în showbiz-ul autohton? A ajuns la 58 de ani, iar iubita tinerică i-a spus adio

Fosta iubită a lui Dan Bittman și sora ei, dezvăluiri din viața personală

Monica Odagiu, fosta iubită a lui Dan Bittman, și sora ei au făcut dezvăluiri din viața lor personală. Cele două au povestit că au avut perioade în care își doreau să scape una de alta, dar asta se întâmpla când erau mai mici. Diferența de vârste între ele două este de 10 ani.

”Când ea voia să iasă, eu eram în perioada în care mă jucam cu păpușile, cu bijuteriile ei și hainele. Dar de la 14 ani ai mei, respectiv 24 ai ei, am început să nu mă mai țin după ea”, a spus Monica Odagiu, fosta iubită a lui Dan Bittman.

În prezent, ele două surori sunt ”cele mai bune prietene” și își povestesc tot, fără să facă excepție nici măcar cu subiectele intime.

”Și în momentul în care intram în relații, tot așa se întâmpla. Până în ultima clipă mă suna să mă întrebe dacă face bine, ce să facă. Îi spuneam să se ducă la bărbatul ei și să-și vadă de treabă. Suntem fete deștepte și cred că putem să rupem cordonul ombilical atunci când e cazul”, a povestit Ana Odagiu.

Dan Bittman și-a petrecut aproximativ trei decenii din viață cu textiera Liliana Ștefan, cu care are trei copii: Alexandru Bittman, Mark Nicolas Bittman și Patrick Bittman.

”Îți spun cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită. La fel ca și cu mersul la evenimente sau la emisiuni. Adică pentru ce? Dacă putem sta foarte bine și așa, ce rost are să schimbăm ceva? Așa am fost eu.

Sincer nu m-am gândit niciodată la asta. Mi se pare că am alte priorități, mi se pare o chestie oarecum desuetă”, spunea, în anul 2018, Liliana Ștefan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...