Ce a ajuns să facă Dan Bittman pentru amanta cu 34 de ani mai tânără. Fotografia care spune totul

Luiza Moldovan 30.05.2020, 13:13

Nu e ușor să fii iubitul unei femei cu 34 de ani mai tânără decât tine! Competitivitatea pe piață e mare și, cum tu nu vrei să pierzi teren în fața celor mai tineri, îți faci abonament la sală, îți schimbi stilul vestimentar, îți lași barbă și, mai presus de orice, îți faci poză cu tricouțul ăla mulat pe bicepșii tăi de oțel!

Fotografia care spune o mie de cuvinte despre ce face Bittman pentru iubita cu 34 de ani mai tânără

Dan Bittman arată senzațional în ultima vreme, de unde rezultă că nu o cunoscută băutură energizantă îți dă aaaariiiiipi, ci iubirea. Și un pic de spirit competitiv. Cel mai soft rocker din România trăiește de ceva vreme o frumoasă relație de iubire cu Monica Odagiu, o cunoscută cântăreață. Se pare că profundul sentiment de iubire s-a înfiripat în timp ce cei doi lucrau la piesa “Stau cu picioarele în apă rece”, lansată în 2016. Tot de pe atunci s-ar fi mutat cu Monica și ar fi părăsit vila în care trăia împreună cu cea cu care și-a împărțit 34 de ani de viață, afacerista (și textiera) Camelia Ștefan.

Bicepși, rock și voie bună. Și mici!
Bicepși, rock și voie bună. Și mici!

Ți-am luat un inel și i l-am dat altcuiva

Rockerul a slăbit pe puțin 10 kilograme, face antrenamente la sală și deja are definiție musculară, semn că se ia foarte în serios. E într-o stare de spirit excelentă, zâmbește mereu și, ca toate să fie minunate, și-a schimbat hainele cenușii și negre cu cămăși deschise la culoare și blugi mai mulați.

Dan Bittman și Camelia Ștefan au trei băieți. Nu au fost căsătoriți cu acte niciodată, dar asta nu i-a împiedicat să-și trăiască toată relația de iubire, atâta câtă a fost. De când cu noua lui relație, Camelia Ștefan s-a retras, duce o viață foarte discretă și nu comentează niciodată pe tema rebeliunii de bătrânețe a fostului ei iubit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI