Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după câteva luni de relație

Andra Daoud 08.12.2021, 18:36
Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după câteva luni de relație

Un cuplu celebru de la noi și-a spus adio, chiar în prag de Sărbători. Este vorba despre Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie, care au pus punct relației după doar câteva luni. Despărțirea a fost una în același ton cu relația pe care au avut-o, adică discretă. Fosta iubită a regizorului a declarat însă care a fost motivul care a dus la separare.

Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie și-au spus adio, după câteva luni de relație

Bobby Păunescu este un personaj foarte discret în peisajul monden autohton. Regizorul în vârstă de 47 de ani preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și așa s-a întâmplat și cu ultima relație pe care a avut-o. În luna iunie, presa de la noi scris că Bobby Păunescu are o nouă relație. Iubirea dintre el și mezzosoprana Andreea Ilie a durat câteva luni, iar acum cei doi au decis să-și spună „adio”.

Fosta iubită a lui Bobby Păunescu a menționat că despărțirea a venit pe motiv că își doreau lucruri diferite de la viață și că preferă să nu discute public despre relația lor, dar că au rămas amici, potrivit elle.ro.

Andreea Ilie și-a petrecut ultima perioadă pe platourile de la Buftea, la filmările pentru producția „Familia Addams: Wednesday”, în regia lui Tim Burton, în care joacă și Catherine Zeta Jones. Producția marca Netflix este filmată integral în România.

Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după câteva luni de relație
Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după câteva luni de relație

Bobby Păunescu a avut o relație de notorietate cu Monica Bârlădeanu

Deși un personaj discret, Bobby Păunescu a avut câteva relații de notorietate cu femei celebre din România. Una dintre ele este Monica Bârlădeanu. Frumoasa actriță și regizorul au fost împreună 11 ani, iar relația dintre ei a ținut de multe ori primele pagini ale ziarelor tabloide. După despărțire, Bobby Păunescu a început o relație cu fotomodelul Alice Peneacă, cu care s-a și căsătorit ulterior. Mariajul lor a durat doar trei ani, din 2015 până în 2018, mai precis.

A fost de comun acord despărţirea de Bobby şi nu am avea de ce să aruncăm cu noroi unul în celalalt. Sunt alţi factori care distrug o relaţie, nu distanţa. Pentru mine a fost o experienţă, dar din păcate nu s-a finalizat cum am fi dorit.

Sunt foarte iertătoare de fel. Cât despre ce s-a tot vorbit, vă asigur că nu este nimic. Trăiesc momentul în general, dar în acelaşi timp sunt responsabilă şi conştientă. Momentan mă focusez pe carieră şi atât. spunea Alice după despărțire, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe